AROUND THE WEB

Απαγορεύει τα «selfie sticks» η Disney

απαγορεύει-τα-selfie-sticks-η-disney-448574

Στην απαγόρευση των μπαστουνιών για «selfies» στα θεματικά της πάρκα αποφάσισε να προχωρήσει η Disney, για λόγους ασφαλείας.

Από την Τρίτη και έπειτα, η Disney δεν θα επιτρέπει τη χρήση των συγκεκριμένων μπαστουνιών, τα οποία διευκολύνουν τους λάτρεις των «selfies» να φωτογραφίζουν τον εαυτό τους, στα πάρκα της Φλόριντα, της Καλιφόρνια, του Χονγκ Κονγκ και του Παρισιού.

«Προσπαθούμε να προσφέρουμε μία εξαιρετική εμπειρία για όλη την οικογένεια, ωστόσο τα “selfie sticks” προκαλούν αυξανόμενη ανησυχία για ασφάλεια των επισκεπτών» δήλωσε η εκπρόσωπος της Disney Κιμ Προύντι, εξηγώντας τους λόγους της απαγόρευσης.

Μέχρι σήμερα η εταιρεία ήταν πιο ελαστική στη χρήση των συγκεκριμένων εξαρτημάτων, με τους υπευθύνους της ωστόσο να επανεξετάζουν το ζήτημα, κυρίως για να αποφευχθεί κάποιο ατύχημα στα τρενάκια των πάρκων της Disney.

Πλέον, όσοι επισκέπτονται τον «κόσμο» της Disney θα πρέπει να αποχωρίζονται για λίγο το αγαπημένο τους μπαστούνι, κάτι που πάντως συμβαίνει ήδη σε αρκετούς γνωστούς τουριστικούς προορισμούς, μεταξύ των οποίων το Κολοσσαίο και το παλάτι των Βερσαλλιών.

Πηγή: Reuters

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου