AROUND THE WEB

Αυστραλία: 52χρονη θηλάζει ακόμα και στο σχολείο την 6χρονη κόρη της

αυστραλία-52χρονη-θηλάζει-ακόμα-και-στο-502607

Το θέμα της ημέρας έχει γίνει μια 52χρονη μητέρα στην Αυστραλία η οποία ακόμα και σήμερα θηλάζει τακτικότατα την κόρη της, που έχει κλείσει τα 6 της χρόνια.

Η Maha Al Musa, η οποία φωτογραφήθηκε για το περιοδικό Woman’s Day που κυκλοφορεί σήμερα, δηλώνει ότι αν η μικρή τής το ζητήσει, τότε είναι διατεθειμένη να πάει να τη θηλάσει ακόμα και στο προαύλιο του σχολείου.

Η ίδια υποστηρίζει ότι το μητρικό γάλα έχει μεγάλη θρεπτική αξία για τα παιδιά και για αυτόν τον λόγο επιμένει να θηλάζει την κόρη της ακόμα και τώρα που ξεκίνησε το σχολείο.

Η μικρή όταν ρωτήθηκε για το τι γεύση έχει το μητρικό γάλα είπε ότι «κάποιες φορές έχει γεύση καραμέλας. Εχει πολλές διαφορετικές γεύσεις», ενώ πρόσθεσε πως «είναι το αγαπημένο πράγμα που κάνω όταν δεν είμαι στο σχολείο. Τα περισσότερα παιδιά πρέπει να το κάνουν γιατί είναι καλό για αυτά».

Πλέον, η 6χρονη Aminah πίνει συνήθως μητρικό γάλα λίγο πριν πάει για ύπνο, ωστόσο η μητέρα της δηλώνει ότι είναι διατεθειμένη να την ταΐσει οπουδήποτε και ό,τι ώρα και αν χρειαστεί, αρκεί η μικρή να το ζητήσει, καθώς, όπως λέει, έχει υποχρέωση να ανταποκριθεί σε μια επιθυμία της φύσης.

Μάλιστα, η Animah δήλωσε στο περιοδικό ότι της αρέσει τόσο πολύ ο θηλασμός που έχει αποφασίσει πως θα συνεχίσει να πίνει μητρικό γάλα μέχρι τα 8 της χρόνια.

Η Maha Al Musa, η οποία έχει ακόμη δύο παιδιά, έχει οργανώσει στο Facebook μια ολόκληρη εκστρατεία υπέρ του θηλασμού των παιδιών μέχρι τα 8 πρώτα έτη της ζωής τους, καθώς αφενός τα ωφέλη για την υγεία των παιδιών είναι πάρα πολλά κι αφετέρου δημιουργείται ένα ιδιαίτερο δέσιμο μεταξύ μητέρας και παιδιού.

iefimerida.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου