AROUND THE WEB

Εφαρμογή μαρτυρά την ηλικία σου

εφαρμογή-μαρτυρά-την-ηλικία-σου-503944

Ζητά συγγνώμη για την περίπτωση που η πρόβλεψη ήταν αγενής…

Δεν πάει πολύ καιρός που η ιστοσελίδα της Microsoft, ονόματι How Old Are You, έγινε ιδιαίτερα δημοφιλής, αφού ήταν ικανή δίνοντας της μια φωτογραφία σου, να σου αποκαλύψει το χρόνια που ενδεχομένως ήθελες να κρύψεις ή και να ξεχάσεις…

Το παράδειγμα της επιτυχίας αυτής είπε να ακολουθήσει και η Apple, δημιουργώντας μια νέα εφαρμογή για iPhone, που κάνει ακριβώς τα ίδια: αναλύοντας μια φωτογραφία ή και μια selfie που μόλις τράβηξες είναι ικανή να μαντέψει την ηλικία του εικονιζόμενου αυτοστιγμεί. Η εφαρμογή διατίθεται δωρεάν στο App Store, αν και υπάρχει μια επί πληρωμή έκδοση χωρίς διαφημίσεις. Ο χρήστης επιλέγει είτε να προσθέσει φωτογραφία, είτε να τραβήξει μία επί τόπου, η οποία «αναλύεται» και βγαίνει το…πόρισμα.

Βέβαια η πιθανότητα του να πέσει έξω δεν αποκλείεται γι αυτό σε κάθε αποτέλεσμα η ηλεκτρονική «Πυθία» σου ζητάει εκ των προτέρων συγγνώμη για την περίπτωση που «υπήρξε αγενής και σε αδίκησε.

Αν και, όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του Business Insider, το λογισμικό πίσω από το How Old έχει πολλά περιθώρια βελτίωσης, λίγοι είναι αυτοί που θα μπορέσουν να αντισταθούν στη «μαγεία» της διασκέδασης που παρέχει μια τέτοια πρόγνωση- ή, για την ακρίβεια, το πόσο μέσα ή έξω πέφτει.

newsbeast.gr

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου