ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Συγχαρητήριο

συγχαρητήριο-132932

ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΕΡΓΟΔΗΓΩΝ ΕΡΓΟΛΗΠΤΩΝ ΗΛΕΚΤΡΟΛΟΓΩΝ

& ΣΥΝΤΗΡΗΤΩΝ ΚΑΥΣΤΗΡΩΝ Ν. ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ

ΠΑΥΛΟΥ ΜΕΛΑ 43 – Τ.Κ. 38333 – ΒΟΛΟΣ

ΤΗΛ. 24210-30891 – FAX 24210-24535

Αρ.Πρωτ. 20

Βόλος, 29/01/2018

Ο Πρόεδρος Μαουσίδης Σεραφείμ και το Διοικητικό Συμβούλιο του Συνδέσμου Εργοδηγών Εργοληπτών Ηλεκτρολόγων και Συντηρητών Καυστήρων Ν.Μαγνησίας, θέλουν να συγχαρούν τον κ.Τόλια Ιωάννη για την προαγωγή στο βαθμό του Υποστρατήγου και την τοποθέτηση του στην θέση του Γενικού Περιφερειακού Αστυνομικού Διευθυντή Θεσσαλίας. Επίσης, θερμά συγχαρητήρια στον κ.Μαρκογιαννάκη Βασίλειο για την θέση του Αστυνομικού Διευθυντή στη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, στον κ.Καραΐσκο Βασίλειο και στον κ.Αλεξάκη Μιλτιάδη, για την θέση του Α’ και Β’ Υποδιευθυντή αντίστοιχα.

Σας ευχόμαστε καλή επιτυχία στο ιδιαίτερα δύσκολο έργο που αναλαμβάνετε , την κρίσιμη αυτή στιγμή για την χώρα μας. Είμαστε πεπεισμένοι ότι διαθέτετε απόλυτα τις ικανότητες για την ανταπόκριση στα καθήκοντα των νέων θέσεων, που σίγουρα θα επιτελέσετε με υψηλότατη αίσθηση ευθύνης. Η Ελληνική Αστυνομία έχει ανάγκη από ανθρώπους που υπηρετούν με αφοσίωση και πλήρη συναίσθηση της θέσης που βρίσκονται. Η εντιμότητα και ο επαγγελματισμός ανταμείβονται.

Σας συγχαίρουμε και πάλι για την προαγωγή και νέα σας τοποθέτηση, ευχόμαστε εις ανώτερα και σας δηλώνουμε ότι σε όποιο σημείο ή πεδίο απαιτηθεί η συνεργασία μας, επιθυμούμε να την θεωρήσετε δεδομένη προς όφελος της κοινωνικής ευημερίας των συμπολιτών μας.

ΕΚ ΤΟΥ ΔΣ

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου