ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-285270

Εντυπώσεις από ένα μαγευτικό οδοιπορικό στη MAGNAGRECIA.

Μία αλησμόνητη εμπειρία βιώσαμε όσοι ταξιδέψαμε στη Σικελία και Κ. Ιταλία με το ταξιδιωτικό γραφείο OPER Atravel & toursαπό της 22-9 εώς 28-9 2017. Γνωρίσαμε τόπους ελληνικούς στο διάβα των αιώνων, ατενίσαμε θάλασσες που ενώνουν τους λαούς μας –το απέραντο γαλάζιο της Μεσογείου, το βαθύ μπλε του Ιονίου και του Τυρρηνικού πελάγους- ό,τι αποκαλούμε marenostrum και θαυμάσαμε το μεγαλείο του τοπίου.

Φορτιστήκαμε συναισθηματικά στα ελληνόφωνα χωριά της Κ. Ιταλίας ακούγοντας την τραγουδιστή γλώσσα αυτών των ανθρώπων, τη γραικάνικη, που προσπαθούν να διασώσουν.

Και όλα αυτά βέβαια χάρις στην άριστη οργάνωση του Operatravel & tours και τη φροντίδα των υπευθύνων του γραφείου με πρωτεργάτη τον ακούραστο κ. Μάκη Δροσόπουλο, που μας παρείχε έναν πλήρως καταρτισμένο συνοδό, τον κ. Γιώργο Τσινούκα, ο οποίος μερίμνησε και για την ξεναγό στον Ακράγαντα κ. Άννα Παπουτσάκη, και έναν εμπειρότατο οδηγό του λεωφορείου, τον κ. Γιώργο Καραπαναγιώτη.

Το OPERAtravel & tours φρόντισε και για την ψυχαγωγία μας με το ελληνόφωνο συγκρότημα “Αστέρια” του Γιώργου Φιλιέρη, που θαυμάσαμε πραγματικά.

Έμπλεοι βιωμάτων και συναισθημάτων συγχαίρουμε το OPERAtravel & tours για το εξαίρετο οδοιπορικό μας και το συστήνουμε ανεπιφύλακτα στους μελλοντικούς ταξιδιώτες.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου