ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Περίληψη διακήρυξης

περίληψη-διακήρυξης-296258

ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ

ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ Αργαλαστή, 27/9/2017

ΝΟΜΟΣ ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ Αρ. Πρωτ: 13691

ΔΗΜΟΣ ΝΟΤΙΟΥ ΠΗΛΙΟΥ

ΠΕΡΙΛΗΨΗ ΔΙΑΚΗΡΥΞΗΣ

1. Ο Δήμος Νοτίου Πηλίου, προκηρύσσει συνοπτικό διαγωνισμό με σφραγισμένες προσφορές και κριτήριο κατακύρωσης την συμφερότερη από οικονομική άποψη προσφορά αποκλειστικά βάσει τιμής για την ανάθεση του έργου: ΑΣΦΑΛΤΟΣΤΡΩΣΕΙΣ ΔΡΟΜΩΝ Δ.Ε. ΜΗΛΕΩΝ με προϋπολογισμό 56.575,89€ ΕΥΡΩ (πλέον Φ.Π.Α).

Το έργο συντίθεται από τις ακόλουθες κατηγορίες εργασιών ΟΔΟΠΟΙΙΑ, με προϋπολογισμό 56.575,89€, (δαπάνη εργασιών, ΓΕ και ΟΕ και απρόβλεπτα).

Οι προσφορές θα υποβληθούν ως εξής: α) ιδιοχείρως στο Πρωτόκολλο του Δήμου Νοτίου Πηλίου β) με οποιοδήποτε άλλο τρόπο (ταχυδρομικά, courier, συστημένη επιστολή κλπ) μέχρι την προηγούμενη εργάσιμη ημέρα της ημερομηνίας διεξαγωγής του διαγωνισμού δηλαδή στις 9/10/2017 , ημέρα Δευτέρα και ώρα 2:30μ.μ.

2. Προς διευκόλυνση των ενδιαφερομένων το πλήρες τεύχος της διακήρυξης και της μελέτης (τεχνική περιγραφή) που την συνοδεύει καθώς και του εντύπου της οικονομικής προσφοράς, θ’ αναρτηθούν στην ιστοσελίδα του Δήμου Νοτίου Πηλίου www.dimosnotioupiliou.gov.gr από όπου θα μπορούν να λάβουν γνώση οι ενδιαφερόμενοι. Πληροφορίες στο τηλέφωνο 2423054525, FAX επικοινωνίας 2423054575, αρμόδιος υπάλληλος για επικοινωνία Ευαγγελόπουλος Ευστάθιος.

3. Ο διαγωνισμός θα διεξαχθεί στις 10/10/2017 , ημέρα Τρίτη και ώρα 11 π.μ.(ώρα λήξης παραλαβής προσφορών) στα γραφεία της Δ/νσης Τεχνικών Υπηρεσιών του Δήμου Νοτίου Πηλίου και το σύστημα υποβολής προσφορών είναι με επιμέρους ποσοστά έκπτωσης του άρθρου 95 παρ 2α του νόμου Ν. 4412/2016. Πληροφορίες για το διαγωνισμό θα παρέχονται κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες από την τεχνική υπηρεσία του Δήμου Νοτίου Πηλίου

4. Στο διαγωνισμό γίνονται δεκτοί φυσικά ή νομικά πρόσωπα , ή ενώσεις αυτών που δραστηριοποιούνται στην Α1 τάξη και άνω, σε έργα κατηγορίας ΟΔΟΠΟΙΙΑΣ.

5. Για τη συμμετοχή στο διαγωνισμό απαιτείται η κατάθεση εγγυητικής επιστολής ύψους 1131,52 ΕΥΡΩ και ισχύ τουλάχιστον έξι (6) μηνών και 30 ημερών μετά την ημέρα διεξαγωγής του διαγωνισμού. Ο χρόνος ισχύος των προσφορών είναι 180 ημέρες.

6. Το έργο χρηματοδοτείται από τακτικά έσοδα του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

7. Το αποτέλεσμα της δημοπρασίας θα εγκριθεί και θα επικυρωθεί από την Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Νοτίου Πηλίου.

Η περίληψη της διακήρυξης θα δημοσιευθεί, στην τοπική ημερήσια εφημερίδα «Ταχυδρόμο» του νομού Μαγνησίας.

Η δαπάνη δημοσίευσης της περίληψης της διακήρυξης θα βαρύνει τον ανάδοχο του έργου.

-Ο-

Δήμαρχος Νοτίου Πηλίου

Νικόλαος Φορτούνας

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου