ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΕΙΣ

Ευχαριστήριο

ευχαριστήριο-504219

ΑΠΟΧΩΡΗΣΗ ΑΠΟ ΤΟΝ ΙΕΡΟ ΝΑΟ ΤΙΜΙΟΥ ΠΡΟΔΡΟΜΟΥ ΑΦΕΤΩΝ

Μετά από πολυετή παρουσία στον Ιερό Ναό Τιμίου Προδρόμου στους ΑΦΕΤΕΣ, ασκώντας τα καθήκοντα της Ιεροψάλτου αφιλοκερδώς ( με αρ.Πρωτ. 541/20.3.96 επί μακαριστού Χριστοδούλου) συμβάλλοντας σημαντικά και τιμώντας το ακριβό νόημα του Ορθοδόξου Χριστιανού με θρησκευτική συνείδηση, αποχωρώ για λόγους ευθιξίας προστατεύοντας το ήθος μου και τις θρησκευτικές μου αρχές.

Ευχαριστώ από τα βάθη καρδιάς τον Ιερέα κ. Σταμάτη Σταθαράκο (γέννημα θρέμμα και οι δύο από το χωριό μας) για τον πλούτο των πνευματικών γνώσεων που απέκτησα όλα αυτά τα χρόνια και την πολύτιμη εμπειρία μου στο ψαλτήρι.

Νοιώθω ευλογημένη που γνώρισα τον Σεβαστό μας Μητροπολίτη κ. Ιγνάτιο, έναν ευφυή, ανοικτό να δει, να μάθει, ν’ ακούσει, προσιτό και πολύ ανθρώπινο Μητροπολίτη που μπορεί και φέρνει κοντά στο Θεό, τους ανθρώπους. Μέχρι σήμερα έχουμε μια αγαστή συνεργασία και απέρχομαι να μην διαταραχθεί.

Είμαι ευγνώμων.

Ευχαριστώ ακόμα και για την άριστη συμβολή που είχα με τους επισκέπτες κατά καιρούς, ιερείς και ιεροψάλτες.

Είμαι ακόμα υπερήφανη γιατί από το χωριό μας, αναδείχθηκαν ο Μητροπολίτης Κερκύρας κ. Ντόβας και ο Αρχιμανδρίτης Θεοφύλακτος Βίτσος, εφημέριος του Ναού Ευαγγελισμού Θεοτόκου – Μιλάνο Ιταλίας.

Μαθαίνουμε ν’ αγαπάμε ανθρώπινα, αρχοντικά, καθάρια και αιώνια. Διαλέγω τον ανήφορο γιατί κατά κει με σπρώχνει η καρδιά μου και προχωρώ προς το μεγαλείο το Αγγελικό.

Λίτσα Παρισάκη

Καθηγήτρια Ανωτέρων Θεωρητικών και Βυζαντινής Μουσικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου