ΑΛΜΥΡΟΣ

Ο Ε.Ο.Σ Αλμυρού γιορτάζει 30 χρόνια ζωής και δράσης

ο-ε-ο-σ-αλμυρού-γιορτάζει-30-χρόνια-ζωής-κ-796031

Ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού συμπληρώνει φέτος 30 χρόνια ζωής (1983-2013), 30 χρόνια με δράσεις & παρουσία στον αθλητισμό, το πολιτισμό, τον εθελοντισμό, το περιβάλλον & τη τοπική κοινωνία.

Όπως αναφέρουν τα μέλη του Ε.Ο.Σ Αλμυρού «Ο Ε.Ο.Σ αποτελεί ένα ζωντανό κύτταρο της επαρχίας Αλμυρού & όχι μόνο που ως αθλητικό σωματείο καλλιεργεί & προάγει τα αθλήματα της χιονοδρομίας & της αναρρίχησης, σέβεται, προστατεύει & αναδεικνύει το περιβάλλον & ειδικότερα τον ορεινό όγκο της Όθρυος, δημιούργησε & συντηρεί εθελοντική ομάδα πολιτικής προστασίας, επισήμως αναγνωρισμένη, με σκοπό τη προσφορά στη τοπική κοινωνία αλλά κυρίως τη προστασία των δασών & των ορεινών όγκων με προτεραιότητα φυσικά στο βουνό των Τιτάνων, την Όθρυ.

Μέσα από τις πεζοπορικές μας διαδρομές αναδείξαμε, προβάλαμε, παρακινήσαμε & διαδώσαμε & σε άλλους την ορειβατική ιδέα, την «απόλαυση» του βουνού & την επαφή με τη φύση. Και όλα αυτά με τη συμπαράσταση & την οικονομική στήριξη πάντα των μελών μας αλλά & πολλών φίλων & χορηγών του συλλόγου».

Με τη συμπλήρωση λοιπόν 30 χρόνων ζωής, ο Ε.Ο.Σ. Αλμυρού προγραμματίζει για φέτος έναν αριθμό εκδηλώσεων για να δώσει έτσι έναν εορταστικό τόνο στη χρονιά που διανύουμε.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου