ΑΛΜΥΡΟΣ

Παρουσίαση του Προγράμματος Κοινωφελούς Εργασίας

παρουσίαση-του-προγράμματος-κοινωφε-713412

Τη Δευτέρα από την «Εν δράσει»

Το πρόγραμμα «Προώθηση ενεργητικών πολιτικών απασχόλησης στον πολιτισμό» που είναι ενταγμένο στο Επιχειρησιακό Πρόγραμμα «Ανάπτυξη Ανθρωπίνου Δυναμικού» θα παρουσιαστεί τη Δευτέρα 8 Απριλίου στις 11 το πρωί στην Αίθουσα εκδηλώσεων στο Αρχαιολογικό Μουσείου Βόλου.

Το πρόγραμμα θα παρουσιαστεί από την Εθελοντική Περιβαλλοντική Ομάδας Αλμυρού «Εν Δράσει» ως Δικαιούχος και οι Συμπράττοντες Φορείς, ΙΓ΄ Εφορεία Αρχαιοτήτων, Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Θεσσαλικών Σπουδών και 7η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων, στα πλαίσια εφαρμογής της πράξης «Δημιουργία θέσεων απασχόλησης σε τοπικό επίπεδο μέσω προγραμμάτων κοινωφελούς χαρακτήρα» του ΕΣΠΑ.

Συγκεκριμένα θα παρουσιασθούν τα τρία Υποέργα με εισηγήσεις του Προέδρου της «Εν Δράσει» και των αρμοδίων Προϊσταμένων

Α) Το Υποέργο «Βελτίωση της προσβασιμότητας σε αρχαιολογικούς χώρους και μνημεία αρμοδιότητας της ΙΓ’ΕΠΚΑ στις Περιφερειακές Ενότητες Μαγνησίας και Σποράδων» με Συμπράττοντα Φορέα τη ΙΓ΄ Εφορεία Προϊστορικών και Κλασικών Αρχαιοτήτων.

Β) Το Υποέργο «Αποκατάσταση αρχαίου θεάτρου Φθιώτιδων Θηβών Μαγνησίας», με με Συμπράττοντα Φορέα το Αρχαιολογικό Ινστιτούτο Θεσσαλικών Σπουδών.

Γ) Το Υποέργο «Ανάδειξη και αποκατάσταση αρχαιολογικών μνημείων της Νοτιοδυτικής Μαγνησίας και Σκιάθου» με Συμπράττοντα Φορέα την 7η Εφορεία Βυζαντινών Αρχαιοτήτων.

Στην παρουσίαση θα παρευρεθεί και θα κάνει σχετική εισήγηση ο Προϊστάμενος της Ειδικής Υπηρεσίας Τομέα Πολιτισμού της Γενικής Γραμματείας Πολιτισμού του ΥΠΑΙΘΠΑ, κος Νταής Παναγιώτης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου