ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις υδρονομέων στο Δήμο Αλμυρού

προσλήψεις-υδρονομέων-στο-δήμο-αλμυρ-714060

Υποβολές αιτήσεων ξεκίνησαν να κατατίθενται στον Δήμο Αλμυρού με σκοπό την πρόσληψη πέντε ειδικών υδρονομικών οργάνων. Συγκεκριμένα οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να καταθέτουν αιτήσεις έως τις 5 Απριλίου στο Γραφείο Προσωπικού από τις 8 το πρωί μέχρι τις 2 το μεσημέρι.

Συνολικά πρόκειται για πέντε προσλήψεις. Τέσσερις υδρονομείς άρδευσης για την Τοπική Κοινότητα Πλατάνου και ένας υδρονομέα άρδευσης για την Τοπική Κοινότητα Κροκίου για την αρδευτική περίοδο, σύμφωνα με την απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου, από 15 Απριλίου 2013 έως 15 Σεπτεμβρίου 2013.

Μέσα στα καθήκοντα των υδρονομέων θα είναι η επιτήρηση της κανονικής ροής των αρδευτικών υδάτων και η διανομή αυτών κατά τον ισχύοντα κανονισμό αρδεύσεως, ηεπιμέλεια της καλής συλλογής και διοχετεύσεως των αρδευτικών υδάτων και η επιτήρηση της ροής αυτών στους αρδευτικούς αύλακας, μέχρι της, εις έκαστο αρδευόμενο κτήμα, εκχύσεώς τους, η φύλαξη και η προστασία των πάσης φύσεως αρδευτικών έργων και η επιμέλεια της καλής συντήρησής τους, ο έλεγχος της εφαρμογής των υπό των αρμοδίων αρχών ή συμβουλίων ή επιτροπών εκδιδομένων διατάξεων, που αφορούν την διανομή των αρδευτικών υδάτων ή την εκτέλεση ή συντήρηση αρδευτικών έργων ή την καθαριότητα και υγιεινή των υδάτων και η βεβαίωση και η καταγγελία των περί τα άνω αντικείμενα.

Οι ενδιαφερόμενοι για περισσότερες πληροφορίες θα μπορούν να απευθύνονται στο Γραφείο Ανθρώπινου “Δυναμικού και “Διοικητικής Μέριμνας, όλες τις εργάσιμες ημέρες και ώρες (κ. Μελαχροινάκη Ελένη τηλ:2422350217).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου