ΑΛΜΥΡΟΣ

Ποσό 1,59 εκ. ευρώ για ληξιπρόθεσμες οφειλές

ποσό-159-εκ-ευρώ-για-ληξιπρόθεσμες-οφειλ-714590

Από το Δήμο Αλμυρού θα πρέπει να σταλεί το «Μηνιαίο Πλάνο Απορρόφησης»

Το ποσό των 1.588.374 ευρώ αντιστοιχεί στο Δήμο Αλμυρού, στο πλαίσιο της χρηματοδότησης για την εκκαθάριση ληξιπρόθεσμων οφειλών εποπτευόμενων φορέων του Υπουργείου Εσωτερικών.

Όπως αναφέρεται σε σχετικό έγγραφο με ημερομηνία 27 Μαρτίου, που έλαβε ο Δήμος Αλμυρού, το Υπουργείο Εσωτερικών, πραγματοποίησε τους σχετικούς ελέγχους των πρωτοβάθμιων ΟΤΑ που είχαν αποστείλει το Σύμφωνο Αποδοχής Όρων Εκκαθάρισης Ληξιπρόθεσμων Υποχρεώσεων βάσει της απόφασης του Υπουργού Οικονομικών έως και την 29 Ιανουαρίου 2013, ημέρα κατά την οποία αντλήθηκαν οικονομικά στοιχεία από την υπηρεσία, προκειμένου να προβεί στην επιχορήγησή τους.

Ο Δήμος Αλμυρού θα πρέπει να στείλει έως την 1η Απριλίου το “Μηνιαίο Πλάνο Απορρόφησης” για τους υπόλοιπους μήνες του 2013.

Συνεδρίαση της Οικονομικής Επιτροπής Συνεδριάζει αύριο Δευτέρα στη 1 μετά το μεσημέρι η Οικονομική Επιτροπή του Δήμου Αλμυρού με θέματα συζήτησης τα εξής: Έγκριση διάθεσης και ψήφιση πιστώσεων του προϋπολογισμού, τρέχοντος οικονομικού έτους.

Έγκριση διάθεσης και ψήφιση πίστωσης (232.809,29) € για την αποπληρωμή του έργου «Διαμόρφωση πάρκου Κροκίων».Συγκρότηση επιτροπής για την παραλαβή εργασιών του άρθρου 67 του Π. Δ/τος 28/80, για το έτος 2013.Αποδοχή δωρεάς του Προέδρου της Τ.Κ. Αγίας Τριάδας της Δ.Ε. Σούρπης κ. Κωνσταντίνου Γρηγόρη, για την κατασκευή βρυσών με πέτρα στις θέσεις «Περιφέρεια» και Καρβουνάρη».

Αποδέσμευση ψηφισμένων και ανεκτέλεστων πιστώσεων του προϋπολογισμού του Δήμου, οικονομικού έτους 2012, σύμφωνα με τις διατάξεις της παρ. 1β & 5 του άρθρου 4 του Π. Δ/τος 113/2010 (ΦΕΚ 194/2010).

Έγκριση του πρακτικού ΙΙΙ της επιτροπής διαγωνισμού και αξιολόγησης για την επιλογή αναδόχου του έργου «Προμήθεια και εγκατάσταση τηλεμετρικού συστήματος διαχείρισης και ελέγχου διαρροών στα δίκτυα ύδρευσης του Δήμου Αλμυρού.-Έγκριση διάθεσης και ψήφισης πίστωσης (132.827,00) €, για την μελέτη «Σχέδιο Χωρικής και Οικιστικής Οργάνωσης Ανοικτής Πόλης (Σ.Χ.Ο.Α.Α.Π.) Κοινότητας Ανάβρας.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου