ΑΛΜΥΡΟΣ

Σκοπιμότητες για τις διαμαρτυρίες Σχετικά με το ιατρείο Ανάβρας

σκοπιμότητες-για-τις-διαμαρτυρίες-σχ-45740

«Βλέπει» ο δημοτικός σύμβουλος Στ. Παπαδημουλάς – Σκληρή επίθεση στον πρόεδρο Τ.Σ.

Ανοιχτή κόντρα προκαλεί η μεταφορά του αγροτικού ιατρείου της Ανάβρας στο ΚΕΠ. Σκληρή επίθεση του δημοτικού συμβούλου Αλμυρού Στάθη Παπαδημουλά στον πρόεδρο του Τ.Α. Ανάβρας, στον οποίο χρεώνει άγνοια και εξυπηρέτηση κομματικών σκοπιμοτήτων με αφορμή τη δημόσια αντίδραση που εξέφρασε υποστηρίζοντας ότι αγνοήθηκε από τον Διοικητή και το δημοτικό σύμβουλο και δεν ρωτήθηκε για τις αλλαγές που επίκεινται.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδημουλά, ο Διοικητής του Νοσοκομείου κ. Ζαχαρόπουλος επισκέφτηκε την Ανάβρα κατόπιν δικής του πρόσκλησης ενημερώθηκε και ο ίδιος ο πρόεδρος του Τ.Σ . Η συνάντηση έγινε στην πλατεία του χωριού, καθώς επιθυμία του κ. Διοικητή ήταν να έχει άμεση επαφή με τους κατοίκους και να ακούσει και από τους ίδιους τους κατοίκους τα όσα τους απασχολούν, σε ένα χώρο κρίσιμο όπως αυτός της Υγείας, με τον πρόεδρο του Τ.Σ να είναι σε παράπλευρο καφενείο αντί στη συνάντηση.

Ο κ. Παπαδημουλάς επίσης υπενθυμίζει στον πρόεδρο του Τ.Σ ότι αντιθέτως με ό,τι ο ίδιος ισχυρίζεται, το Συμβούλιο της Τοπικής Κοινότητας διατυπώνει απλώς γνώμη για την αξιοποίηση της περιουσίας της κοινότητας και του χρεώνει ότι δεν είχε ποτέ ειλικρινή πρόθεση να συμμετάσχει σε καμία σύσκεψη και να προσθέσει για τα κρίσιμα ζητήματα που απασχολούν το χωριό και τους κατοίκους του.

«Η θέση την οποία μου εμπιστεύτηκαν οι συγχωριανοί μου στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού και η εμπιστοσύνη που δείχνουν στο πρόσωπό μου, μου επιβάλλει να μην επιτρέψω σε έναν Πρόεδρο, που νομίζει ότι τα ξέρει όλα, να τους παραπλανά διαρκώς και σκοπίμως με ψευδείς ανακοινώσεις» σημειώνει ο κ. Παπαδημουλάς.

Επίσης συμπληρώνοντας τονίζει ότι «γνωρίζουμε πολύ καλά, πως εδώ και δυο (και πλέον) χρόνια, είναι βυθισμένος στην άγνοιά του, εξυπηρετώντας και υπηρετώντας ταυτόχρονα μικροπολιτικές που δεν ταιριάζουν σε κανέναν μας, ενώ παράλληλα η πλειοψηφία των συνδημοτών μου γνωρίζει πολύ καλά πως ο υπογράφων «ακριτόμυθος» Δημοτικός Σύμβουλος, ακούει αυτά που του λένε, ενώ ο «παντογνώστης» Πρόεδρος θέλει να μιλάει μόνο ο ίδιος, στο ρυθμό που του υπαγορεύουν ανά περίσταση «οι υποβολείς» του, που κρύβονται πίσω από τις παραπλανητικές ανακοινώσεις του».

Τέλος υπογραμμίζει ότι «αποτελεί κοινό μυστικό για το χωριό μας, πως ο «αμαθής», αλλά συνάμα και «ακριτόμυθος» Δημοτικός Σύμβουλος, υπάρχει πιθανότητα να μάθει κάποτε, γιατί έχει επίγνωση της άγνοιάς του και θέλει να ακούσει για να μάθει. Ο «παντογνώστης» Πρόεδρος δεν έχει τέτοιες ταπεινές ανάγκες, γι΄ αυτό άλλωστε δεν δέχεται ν’ ακούσει τίποτε και από κανέναν».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου