ΑΛΜΥΡΟΣ

Χωρίς μεγάλες εκπλήξεις οι αλλαγές των Αντιδημάρχων στον Αλμυρό

χωρίς-μεγάλες-εκπλήξεις-οι-αλλαγές-τω-56494

Χωρίς εκπλήξεις και μεγάλες αλλαγές ολοκληρώθηκε προχθές αργά το βράδυ η συνεδρίαση της Ομάδας Πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού. Το μοναδικό νέο πρόσωπο στους Αντιδημάρχους ήταν ο κ. Γιώργος Τσιλοχρήστος που πήρε τη θέση του Αντιδημάρχου Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών την οποία κατείχε το προηγούμενο διάστημα ο κ. Ηλίας Τσαμπίρας. Ωστόσο το μόνο που δεν διευκρινίστηκε ακόμη μεταξύ των Αντιδημάρχων είναι το ποιοι από τους πέντε θα είναι αμισθί.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αθηνά Τσιργή

Με την ολοκλήρωση της συνεδρίασης της Ομάδας Πλειοψηφίας του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού ο Δήμαρχος Αλμυρού κ. Ευάγγελος Χατζηκυριάκος ανακοίνωσε τις θέσεις των νέων Αντιδημάρχων για το έτος 2013-2014, οι οποίες ορίζονται ως εξής: Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών ορίστηκε ο κ. Γιώργος Τσιλοχρήστος, ο οποίος μέχρι πρότινος ήταν δημοτικός σύμβουλος. Ως Αντιδήμαρχος Οικονομικών και Διοικητικών Υπηρεσιών ορίστηκε ο κ. Ηλίας Τσαμπίρας, ο οποίος το προηγούμενο διάστημα ήταν Αντιδήμαρχος Πολεοδομίας και Τεχνικών Υπηρεσιών.

Σταθεροί στην θέση τους παρέμειναν ο Αντιδήμαρχος Υπηρεσίας Πρασίνου και Καθαριότητας κ. Γιώργος Παπαϊωάννου και ο Αντιδήμαρχος Αγροτικής Ανάπτυξης κ. Αθανάσιος Σαρρής.

Τέλος στην θέση του Αντιδημάρχου Πολιτισμού και Παιδείας ορίστηκε ο κ. Δημήτρης Τσούτσας.

Σύμφωνα με πληροφορίες κατά το τρέχον έτος θα υπάρξουν επιπλέον αλλαγές μεταξύ των Αντιδημάρχων, οι οποίες και θα ανακοινωθούν έως το Μάρτιο του 2013.

Να σημειωθεί ότι από τους πέντε Αντιδημάρχους που ορίστηκαν οι δύο δεν θα λαμβάνουν μισθό, ωστόσο αυτό θα αποφασιστεί τις επόμενες ημέρες από τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Βαγγέλη Χατζηκυριάκο.

Παραμένουν οι Αντιδήμαρχοι

σε Σκιάθο και Αλόννησο

Δεν υπήρξαν αλλαγές στις θέσεις των Αντιδημάρχων του Δήμου Σκιάθου, δηλαδή ο κ. Δημήτρης Διολέττας παρέμεινε στην θέση της Καθαριότητας και της Διοίκησης Οικονομικών, ενώ στην ίδια θέση παρέμεινε και η κ. Μοσχάδω Τσολοβίκου – Κανταράκη με τη διαφορά ότι θα είναι άμισθη για την επόμενη διετία σύμφωνα με την απόφαση του Δημάρχου Σκιάθου κ. Νίκου Πλωμαρίτη.

Τα ίδια πρόσωπα για τις θέσεις των Αντιδημάρχων αποφάσισε να διατηρήσει για και την επόμενη διετία ο Δήμαρχος Αλοννήσου κ. Π. Βαφίνης, δηλαδή ο κ. Νίκος Αγάλλος παρέμεινε στην θέση του Αντιδημάρχου Καθαριότητας και Ηλεκτροφωτισμού, με τη διαφορά ότι θα είναι πλέον άμισθος, ενώ στην ίδια θέση παρέμεινε και ο Αντιδήμαρχος Οικονομικών – Παιδείας και Αθλητισμού κ. Ορέστης Παπαχρήστος, ο οποίος θα λαμβάνει κανονικά μισθό από το Δήμο Αλοννήσου.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου