ΑΛΜΥΡΟΣ

Αποκατάσταση ζημιών στο Δήμο Αλμυρού

αποκατάσταση-ζημιών-στο-δήμο-αλμυρού-59319

Εκτεταμένες ήταν οι ζημιές που προκλήθηκαν το περασμένο διήμερο στο Δήμο Αλμυρού και κυρίως στο παραλιακό μέτωπο του Δήμου από τα έντονα καιρικά φαινόμενα που έπληξαν την περιοχή. Ωστόσο χθες τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας και Πρασίνου του Δήμου Αλμυρού εργάζονταν πυρετωδώς προκειμένου να αποκατασταθούν οι ζημιές που προκλήθηκαν μέσα στο χώρο της πλατείας του Αλμυρού.

Τα μεγαλύτερα προβλήματα και ζημιές προκλήθηκαν κυρίως στα παράλια του Δήμου Αλμυρού. Ωστόσο και εκεί ολοκληρώνεται σταδιακά η αποκατάσταση, με τα συνεργεία του Δήμου να προχωρούν στον καθαρισμό των επαρχιακό οδών.

Όπως τόνισε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παπαϊωάννου «η Πολιτική Προστασία του Δήμου θα βρίσκεται σε επιφυλακή και τις επόμενες μέρες, καθώς οι προβλέψεις της ΕΜΥ αναφέρουν συνέχιση των έντονων βροχοπτώσεων».

Χαρακτηριστικά όπως ανέφερε ο κ. Παπαϊωάννου πλημμύρισαν μερικά υπόγεια σε Κρόκιο, Αϊδίνι και Πλάτανο, ενώ παράλληλα ξεριζώθηκαν δύο δέντρα στον επαρχιακό δρόμο Αλμυρού – Πλατάνου. «Έχουμε αρχίσει την αποκατάσταση σε αρκετά σημεία του Δήμου και όπου οι πολίτες μας καλούν σπεύδουμε να βοηθήσουμε. Η αποκατάσταση των ζημιών θα συνεχιστεί σταδιακά και τις επόμενες ημέρες».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου