ΑΛΜΥΡΟΣ

Εορταστικές εκδηλώσεις στην Ανάβρα

εορταστικές-εκδηλώσεις-στην-ανάβρα-65042
Με επιτυχία συνεχίζονται οι εορταστικές εκδηλώσεις στο Δήμο Αλμυρού. Προχθές ο Άι-Βασίλης "εγκατέλειψε" για λίγο το σπίτι του στο χωριό του, που έχει στηθεί, όπως είναι γνωστό, στην Κεντρική Πλατεία, προκειμένου να μεταφέρει τη μαγεία των Χριστουγέννων στην ορεινή Ανάβρα, όπου πήρε μέρος στη Γιορτή του Δημοτικού Σχολείου, αιφνιδιάζοντας ευχάριστα του μικρούς μαθητές.
Στο πλαίσιο της γιορτής, που έγινε παρουσία του Αντιδημάρχου κ. Γιώργου Παπαϊωάννου, του Δημοτικού Συμβούλου και Προέδρου της Αναπτυξιακής κ. Στάθη Παπαδημουλά και του Προέδρου της Τοπικής Κοινότητας κ. Γιώργου Κελάφα, ο Άι-Βασίλης μοίρασε δώρα και γλυκά στα παιδιά και «δέχτηκε» τις επιθυμίες τους για τα δώρα που επιθυμούν την παραμονή της Πρωτοχρονιάς.

Όπως και πέρσι, έτσι και φέτος ο Δήμος Αλμυρού, μετέφερε τις εκδηλώσεις για μία μέρα στην Ανάβρα, προκειμένου να δώσει χαρά και ικανοποίηση στα παιδιά της περιοχής, ενώ παράλληλα την ίδια μέρα έγινε και το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου από τον Πρόεδρο της Τοπικής Κοινότητας κ. Κελάφα και το Δημοτικό Σύμβουλο κ. Στάθη Παπαδημουλά.

Το πρόγραμμα των εορταστικών εκδηλώσεων με τον τίτλο «Μια Γιορτή όλη η πόλη», συνεχίστηκε προχθές στην Κεντρική Πλατεία Αλμυρού με την παραμυθούπολη που άνοιξε τις πύλες της στους μικρούς επισκέπτες του χωριού, όπου στο ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι στο χωριό του Άι-Βασίλη τα παιδιά απόλαυσαν χριστουγεννιάτικες ιστορίες συντροφιά με τη Γυμνάστρια του Δήμου κ. Ζωή Καλαϊτζόγλου.
Χθες Πέμπτη τη σκυτάλη ανέλαβαν τα ξωτικά του Άι-Βασίλη, όπου σε μια μαγική ατμόσφαιρα διασκέδασαν όλο τον κόσμο με ατέλειωτο παιχνίδι, χορό, γλυκά και πολλές εκπλήξεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου