ΑΛΜΥΡΟΣ

Πλούσιες εκδηλώσεις τις επόμενες ημέρες

πλούσιες-εκδηλώσεις-τις-επόμενες-ημέ-67347

Με επιτυχία συνεχίζονται οι Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις που διοργανώνει ο Δήμος Αλμυρού σε συνεργασία με τον Εμπορικό Σύλλογο Αλμυρού και το Επιμελητήριο Μαγνησίας με στόχο την τόνωση της τοπικής αγοράς, τη μετάδοση της ατμόσφαιρας των Χριστουγέννων και τη δημιουργία ενός γιορτινού κλίματος στην πόλη.

Μάλιστα χθες άνοιξε στην κεντρική πλατεία το Καλλιτεχνικό Εργαστήρι, στο οποίο τα μικρά παιδιά είχαν την ευκαιρία να κατασκευάσουν τα δικά τους σοκολατένια στολίδια.
Σήμερα Τετάρτη 19 Δεκεμβρίου στις 6 το απόγευμα η Παραμυθούπολη θα ανοίξει τις πύλες της στο ειδικά διαμορφωμένο σπιτάκι στο χωριό του Άι-Βασίλη. Οι μικροί επισκέπτες του χωριού θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν χριστουγεννιάτικες ιστορίες.
Αύριο Πέμπτη στις 6 το απόγευμα τη σκυτάλη αναλαμβάνουν τα ξωτικά του Άι-Βασίλη, όπου σε μια μαγική ατμόσφαιρα θα παίξουν διασκεδάζοντας όλο τον κόσμος με ατέλειωτο παιχνίδι, χορό, γλυκά και πολλές εκπλήξεις.
Τέλος την Παρασκευή από τις 6 το απόγευμα έως τις 8 το βράδυ θα πραγματοποιηθούν παιχνίδια στην κεντρική πλατεία του Αλμυρού. Στους νικητές και τις νικήτριες των παιχνιδιών θα δοθούν δώρα τα οποία θα είναι προσφορά των καταστημάτων του Αλμυρού.
Οι μικροί φίλοι θα έχουν την ευκαιρία να απολαύσουν ένα φαντασμαγορικό θέαμα, πολύ παιχνίδι και πολλές εκπλήξεις για όλους συντροφιά με τους Γυμναστές και τους Νηπιαγωγούς του Δήμου.
Παράλληλα το Ταχυδρομείο του Άι- Βασίλη καθημερινά δέχεται εκατοντάδες γράμματα μικρών παιδιών με τις πιο απλές…αλλά και πιο σύγχρονες απαιτήσεις που ξεκινούν από απλούς βόλους μέχρι laptop…

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου