ΑΛΜΥΡΟΣ

Φιλανθρωπική Μουσική Βραδιά στον Αλμυρό

φιλανθρωπική-μουσική-βραδιά-στον-αλμ-79810

Φιλανθρωπική Μουσική Βραδιά διοργανώνει ο Σύλλογος Φίλων Μουσικής Αλμυρού στο κτήμα Τιμπλαλέξη την Παρασκευή 14 Δεκεμβρίου 2012 και ώρα 9:00 μ.μ. Σκοπός της εκδήλωσης είναι η συγκέντρωση τροφίμων τα οποία θα μοιραστούν πριν τις γιορτές των Χριστουγέννων σε όσους τα έχουν ανάγκη.

Όπως αναφέρει ο πρόεδρος του Συλλόγου Φίλων Μουσικής Αλμυρού κ. Παναγιώτης Μαυρογένης, «εν όψει των Χριστουγέννων επιδιώκουμε να συγκεντρώσουμε όσο το δυνατόν περισσότερα τρόφιμα μακράς διάρκειας που θα διανεμηθούν σε άπορες οικογένειες. Η παραλαβή των τροφίμων θα γίνεται στην είσοδο του κέντρου».

Ο οποίος στη συνέχεια πρόσθεσε: «Ο Σύλλογος φίλων Μουσικής Αλμυρού δημιουργήθηκε για να καλύψει τις ανάγκες της περιοχής σε παντός είδους μουσική δραστηριότητα , να μυήσει ανθρώπους (μικρούς και μεγάλους) στο χώρο της μουσικής και να προσπαθήσει να γεμίσει τον χρόνο τους πιο δημιουργικά. Στηρίζεται προς το παρόν στον εθελοντισμό των μελών του και την θέληση τους να μοιραστούν τις γνώσεις τους με άλλους. Στοχεύει δε στο να δώσει την ευκαιρία σε όσους δεν την είχαν μέχρι τώρα να ασχοληθούν με κάποιο μουσικό όργανο και σε όσους ασχολούνται να δημιουργήσουμε διάφορα μουσικά σχήματα», κατέληξε ο κ. Μαυρογένης.

Τέλος από τον Σύλλογο Φίλων Μουσικής Αλμυρού δεν θα εκδοθεί κάρτα, το κόστος θα είμαι μόνο για το κατάστημα. Πλήρες menu (φαγητό – σαλάτες – κρασιά – αναψυκτικά) 12,5 ευρώ το άτομο. Η παραλαβή των τροφίμων θα γίνεται στην είσοδο του κέντρου. Για χορηγίες τροφίμων από οργανισμούς, εταιρίες και λοιπούς φορείς στα τηλέφωνα 6973 238691 – 694 510 8325.

Την διασκέδαση έχουν αναλάβει αφιλοκερδώς μουσικοί της περιοχής μας. Αλφαβητικά θα συμμετέχουν: Αλεξίου Άγγελος (κιθάρα), Βούζας Θωμάς (κλαρίνο), Βουλτσίδης Σάκης (μπουζούκι), Δεληολάνης Βασίλης (μπουζούκι), Ελισάβετ (τραγούδι), Ιγγλέζος Κώστας (τραγούδι), Λούκας Νίκος (τραγούδι), Μαρίνα Κόκκαλη (τραγούδι), Σκοτίδας Θωμάς (τραγούδι), Τριάντος Άγγελος (ντραμς) και Χαλκιάς Τάσος (κιθάρα).

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου