ΑΛΜΥΡΟΣ

6.500 υπογραφές για το Κ.Υ. Αλμυρού

6-500-υπογραφές-για-το-κ-υ-αλμυρού-92502

Περισσότερες από 6.500 υπογραφές συγκεντρώθηκαν μέχρι στιγμής από τους συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Δήμου Αλμυρού, αφού ακόμη δεν έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία της καταμέτρησης, για την υποβάθμιση του Κέντρου Υγείας Αλμυρού και ειδικότερα για τη δεύτερη εφημερία γιατρού και παιδιάτρου.

Μέσα στις επόμενες ημέρες οι σύλλογοι θα ανακοινώσουν τον ακριβή αριθμό των υπογραφών που συγκεντρώθηκαν από τον Αλμυρό αλλά και την ευρύτερη περιοχή του. Επόμενος στόχος των συλλόγων Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης είναι να συναντηθούν με τον Διοικητή του Νοσοκομείου Βόλου και από τη συνάντηση θα εξαρτηθούν οι περαιτέρω κινητοποιήσεις τους σχετικά με το θέμα του Κ.Υ. Αλμυρού.

Στη σχετική ανακοίνωση που εξέδωσαν οι σύλλογοι τονίζουν τα εξής: «Οι σύλλογοι Γονέων και Κηδεμόνων Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμυρού – Πλατάνου – Σούρπης – Πτελεού, όπως πολλά χρόνια μέχρι τώρα εκπροσωπούμε τα σχολεία και τα παιδιά μας. Ευαισθητοποιημένοι σε πολλά θέματα του τόπου μας, δεν θα μπορούσαμε να μείνουμε αμέτοχοι σε ένα τόσο σοβαρό θέμα, το θέμα της Υγείας.

Απαιτούμε να επανέλθει η δεύτερη εφημερία γιατρού και παιδιάτρου, όχι από το σπίτι του, αλλά στην έδρα του, στο Κέντρο Υγείας. Τόσες και τόσες «καρέκλες» πληρώνει ο ελληνικός λαός, που είναι σε αδράνεια… Ας πληρώσει και μία θέση γιατρού για τους ηλικιωμένους, για μας, για τα παιδιά μας. Αντιστεκόμαστε στις αποφάσεις και στα μέτρα που παίρνουν κάποιοι με ελαφρά συνείδηση. Ας καταλάβουν ότι ο κόσμος του Αλμυρού αντιδρά στα σχέδιά τους. Ότι παλεύουμε για τα αυτονόητα», καταλήγει στο τέλος η ανακοίνωση.

Αθηνά Τσιργή

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου