ΑΛΜΥΡΟΣ

«Η άγνωστη Θεσσαλία»

η-άγνωστη-θεσσαλία-102619
Στο διαγωνισμό «Η άγνωστη Θεσσαλία» με στόχο την προβολή της επαρχίας Αλμυρού θα συμμετάσχει το Νομικό Πρόσωπο Δημοσίου Δικαίου (ΝΠΔΔ) του Δήμου Αλμυρού σε συνεργασία με την Περιφέρεια Θεσσαλίας, το Γαλλικό Ινστιτούτο Λάρισας, το δίκτυο ΜΚΟ Θεσσαλίας και την Α.μ.Κ.Ε. ArtFools ως συνεργαζόμενο φορέα.

Σχετικά με τον διαγωνισμό ο Πρόεδρος του Νομικού Προσώπου Δημοσίου Δικαίου του Δήμου Αλμυρού κ. Δημήτρης Τσούτσας τόνισε: «Στο συγκεκριμένο διαγωνισμό καλούνται όσοι θέλουν να δημιουργήσουν ταινίες μικρού μήκους, να παρουσιάσουν φωτογραφίες καθώς και να παράγουν μικρά διαφημιστικά σποτάκια με θέμα την «Άγνωστη Θεσσαλία». Καλούμε όσους θέλουν να προβάλουν τον τόπο μας μέσα από τη δική τους οπτική και να αποτυπώσουν και να μοιραστούν με το ευρύ κοινό την άποψή τους για τον τόπο που μεγάλωσαν και αγαπούν να μη διστάσουν να λάβουν μέρος.

Μπορεί να είναι αρχαιολογικά μνημεία του τόπου μας, όμορφες άγνωστες γωνιές της επαρχίας μας, παλιοί ναοί, επαγγέλματα που χάνονται ή οτιδήποτε άλλο σκεφτεί κανείς. Θα υπάρξουν βραβεία και τιμητικές διακρίσεις και όλες οι ταινίες και οι φωτογραφίες θα προβληθούν στο ευρύ κοινό. Το ΝΠΔΔ του Δήμου Αλμυρού μετά το θεσμό του Ελεύθερου Πανεπιστημίου που έφερε στον Αλμυρό, την ίδρυση του Κέντρου Δια Βίου Μάθησης που έχουμε ήδη δρομολογήσει και το συγκεκριμένο διαγωνισμό που παρουσιάζουμε σήμερα συνεχίζει τις προσπάθειές του να προσφέρει λύσεις και διεξόδους στους συμπολίτες μας και επίσης θα δραστηριοποιηθούμε άμεσα, με τη στενή συνεργασία της Επιτροπής Διαβούλευσης του Δήμου, στον τομέα της κοινωνικής αλληλεγγύης όχι μόνο στις επερχόμενες γιορτές, αλλά με μόνιμες δράσης στήριξης των συνδημοτών μας», κατάληξε ο κ. Τσούτσας.

Περισσότερες πληροφορίες για το διαγωνισμό «Η άγνωστη Θεσσαλία» μπορεί να έχει κάποιος από την ιστοσελίδα www.artfools.gr καθώς και στο τηλέφωνο 6930-289844 (κ. Δημ. Μπαράτση).

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου