ΑΛΜΥΡΟΣ

Πρόσκληση για μετάταξη 20 υπαλλήλων στο Δήμο Αλμυρού

πρόσκληση-για-μετάταξη-20-υπαλλήλων-στο-133241
Ο Δήμος Αλμυρού προτίθεται να προβεί στην κάλυψη είκοσι (20) θέσεων προσωπικού, διαφόρων ειδικοτήτων, με μετάταξη μονίμων και με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου αορίστου χρόνου υπαλλήλων, από Ο.Τ.Α. α’ και β’ βαθμού, Υπουργεία, ΝΠΔΔ ή άλλες δημόσιες υπηρεσίες.
Για το λόγο αυτό καλεί τους ενδιαφερόμενους υπαλλήλους να υποβάλουν σχετική αίτηση στο Δήμο Αλμυρού, Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού, Ταχ. Δ/νση : Βασ. Κων/νου 117 – Τ.Κ. 37100 Αλμυρός.
Οι μετατάξεις θα γίνουν σύμφωνα με τις διατάξεις των άρθρων 74, 79 και 181 του Ν.3584/2007, τις διατάξεις του άρθρου 58 του Ν.3979/2011, τις διατάξεις των άρθρων 33, 34 και 35παρ.5 του Ν.4024/2011, ύστερα από γνώμη του αρμοδίου Υπηρεσιακού Συμβουλίου, κατόπιν συνεκτίμησης των τυπικών και ουσιαστικών προσόντων των υποψηφίων, της προϋπηρεσίας, της εμπειρίας ( ιδιαιτέρως σε υπηρεσίες Πολεοδομίας ) καθώς και της εν γένει προσωπικότητας τους. Τα προσόντα μπορεί να διαπιστωθούν, κατά την κρίση του Υπηρεσιακού Συμβουλίου και μετά από προσωπική παράσταση και συζήτηση με κάθε ενδιαφερόμενο.
Εν συνεχεία και αφού θα έχει ολοκληρωθεί η διαδικασία λήψης απόφασης και πάντως πριν από την έκδοση της σχετικής απόφασης μετάταξης, θα αποσταλεί στη Δ/νση Προσλήψεων Προσωπικού του Υπουργείου Διοικητικής Μεταρρύθμισης & Ηλεκτρονικής Διακυβέρνησης αίτημα για έγκριση της πλήρωσης των ζητούμενων θέσεων με μετάταξη από την Τετραμελή Επιτρο̟ή της ΠΥΣ 33/06, σύμφωνα με το αρ. 68, του Ν. 4002/2011.
Οι θέσεις οι οποίες πρόκειται να καλύψει ο Δήμος Αλμυρού με μετατάξεις υπαλλήλων, σύμφωνα με την σχετική ανακοίνωση, είναι οι εξής:
ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΚΛΑ ΔΟΣ ΘΕΣΕΙΣ
ΠΕ ΜΗΧΑΝΟΛΟΓ ΩΝ ΜΗΧΑΝΙΚΩ Ν 1
ΠΕ ΜΗΧΑΝΙΚ ΩΝ ΠΕΡΙΒΑΛΛΟΝΤΟΣ 1
ΤΕ ΜΗΧΑΝΙΚΩ Ν ΠΟΛΙΤΙΚΩ Ν ΕΡΓΩ Ν ΥΠΟΔ ΟΜΗΣ 1
ΤΕ ΤΕΧΝΟΛΟΓΩΝ ΤΟΠΟΓΡΑΦ ΩΝ 1
ΤΕ ΔΙΟΙΚΗΤΙΚΟΥ-ΛΟΓΙΣΤΙΚΟΥ 1
ΔΕ ΟΙΚΟ ΔΟΜ ΩΝ 1
ΔΕ ΕΛΑΙΟΧΡ ΜΑΤΙΣΤΗΣ 1
ΔΕ ΜΗΧΑΝΟΤΕΧΝΙΤΩΝ ΑΥΤΟΚΙΝΗΤ ΩΝ 1
ΔΕ ΞΥΛΟΥΡΓΟΣ 1
ΔΕ Ο ΔΗΓΟΣ 1
ΔΕ ΧΕΙΡΗΣΤΕΣ ΜΗΧΑΝΗΜΑΤΩ Ν 1
ΥΕ ΕΡΓΑΤ ΩΝ ΝΕΚΡΟΤΑΦΕΙΟΥ 2
ΥΕ ΕΡΓΑΤΩ Ν ΚΑΘΑΡΙΟΤΗΤΑΣ 7
Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι θα πρέπει, κατά την ημερομηνία υποβολής της αίτησης να διαθέτουν τα τυπικά προσόντα της θέσης στην οποία μετατάσσονται.
Δικαίωμα υποβολής αίτησης έχουν όλοι οι μόνιμοι ή με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου υπάλληλοι ΟΤΑ α1 και β’ βαθμού , Υπουργείων ή άλλων Δημοσίων Υπηρεσιών ή Ν.Π.Δ.Δ., οι οποίοι δεν έχουν οποιοδήποτε κώλυμα από άλλη γενική ή ειδική διάταξη (̟.χ. μετάταξη σε παραμεθόριο περιοχή με υποχρεωτική παραμονή, μοναδικότητα του υπαλλήλου κ,τ.λ.).
Οι ενδιαφερόμενοι υπάλληλοι καλούνται να υποβάλλουν στο Τμήμα Ανθρώπινου Δυναμικού του Δήμου Αλμυρού από 22-10-2012 έως 22-12-2012 τα παρακάτω δικαιολογητικά :
i. Αίτηση μετάταξης
ii. Αναλυτικό βιογραφικό σημείωμα με υ̟εύθυνη δήλωση για την πιστότητα του
περιεχομένου του
iii. Επικυρωμένα αντίγραφα των τίτλων σπουδών και τυχόν πρόσθετων προσόντων
iv. Επικυρωμένο φωτοαντίγραφο δελτίου αστυνομικής ταυτότητας
ν. Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών από το οποίο να προκύπτουν, εκτός των
άλλων, οι αναρρωτικές άδειες της τελευταίας πενταετίας καθώς και ότι δεν τους έχει υποβληθεί πειθαρχική ποινή και δεν εκκρεμεί σε βάρος τους πειθαρχική δίωξη.

Το ανώτερω Πιστοποιητικό Υπηρεσιακών Μεταβολών θα πρέπει να συνοδεύεται από βεβαιώσεις της υ̟ηρεσίας προέλευσης περί μοναδικότητας ή μη του υπαλλήλου, παρέλευση της διετούς δοκιμαστικής υπηρεσίας και μη ύπαρξης οποιουδήποτε κωλύματος μετάταξης από γενική ή ειδική διάταξη.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου