ΑΛΜΥΡΟΣ

Αντιδράσεις κατοίκων για χώρο στάθμευσης

αντιδράσεις-κατοίκων-για-χώρο-στάθμε-164811

Αντιδρούν στη δημιουργία χώρου στάθμευσης λεωφορείων στο Αχίλλειο – Καταγγέλλουν εξόφληση προεκλογικών γραμματίων

Εντονες είναι οι αντιδράσεις κατοίκων του Αχιλλείου στη δημιουργία χώρου στάθμευσης λεωφορείων δίπλα στο «Θαλάσσιο Μουσείο».

Μάλιστα οι Πολιτιστικοί Σύλλογοι του χωριού έχουν ανεβάσει στις ιστοσελίδες αναρτήσεις κατακρίνοντας την παραπάνω απόφαση. Χαρακτηριστική είναι η ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αχιλλεύς» η οποία κατηγορεί την Δημοτική Αρχή για εξόφληση προεκλογικών γραμματίων προς τους πλοιοκτήτες.

Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση του Πολιτιστικού Συλλόγου «Αχιλλεύς», τονίζονται τα εξής: «Μάθαμε ότι παρά τις αντιρρήσεις τις Τοπικής Κοινότητας, η πλειοψηφία της Δημοτικής Αρχής επιμένει στην δημιουργία χώρου στάθμευσης πλησίον του μουσείου και για τα πούλμαν, εξυπηρετώντας τους ημετέρους ιδιοκτήτες των πλοιαρίων ξεπληρώνοντας προεκλογικά γραμμάτια.

Γι’ αυτό και η εσπευσμένη απόσυρση του Δημοτικού αστυνόμου, το καλοκαίρι, που τόλμησε να βεβαιώσει παραβάσεις στα πούλμαν. Έφυγε κατ’ επιταγήν των καπεταναίων που την δεύτερη Κυριακή των εκλογών κ.τ.λ γνωστά», καταλήγει στο τέλος η επιστολή.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου