ΑΛΜΥΡΟΣ

Λαϊκή συγκέντρωση για την ελαιοκομική περίοδο στον Πτελεό

λαϊκή-συγκέντρωση-για-την-ελαιοκομικ-168256

Λαϊκή συγκέντρωση για την ελαιοκομική περίοδο στον Πτελεό πραγματοποιήθηκε χθες το απόγευμα στην πλατεία του χωρίου. Σκοπός της συγκέντρωσης ήταν η συζήτηση των ημερομίσθιων των εργατών που θα απασχοληθούν κατά την ελαιοκομική περίοδο που ξεκινά στο χωριό.

Παράλληλα στη χθεσινή συγκέντρωση τέθηκε και το θέμα των προβλημάτων που θα προκύψουν κατά τη διάρκεια της σχολικής χρονιάς σχετικά με τη θέρμανση αλλά και τη μεταφορά των μαθητών.

Χαρακτηριστικά η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πτελεού κ. Ελένη Σαλάτα – Μπούρτζη δήλωσε: «Προς το παρόν δεν έχουμε προβλήματα στα σχολεία του Πτελεού, αλλά γνωρίζουμε ότι μέσα στον χειμώνα θα προκύψουν αρκετά και γι’ αυτό πρέπει να είμαστε προετοιμασμένοι», τόνισε η κ. Σαλάτα – Μπούρτζη.

Όσον αφορά στο θέμα της μεταφοράς των μαθητών, η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πτελεού επεσήμανε ότι το πρόβλημα παρουσιάζεται στη Γαύριανη και στους Άγιους Θεοδώρους, όπως επίσης και στα παραθαλάσσια χωριά του Αλμυρού. «Προς το παρόν ο πρόεδρος του Υπεραστικού ΚΤΕΛ έχει δώσει μια παράταση για την μεταφορά των μαθητών, μετά όμως δεν ξέρουμε πώς θα εξυπηρετούνται οι μαθητές, και φυσικά το πρόβλημα το έχουν κυρίως τα μικρά παιδιά, τα οποία δε μπορούν να μετακινούνται μόνα τους προς τα σχολεία του Πτελεού. Εμείς ωστόσο από την πλευρά μας δεν μπορούμε να κάνουμε πολλά πράγματα μόνο να εισηγηθούμε για αυτά τα θέματα στο Δημοτικό Συμβούλιο του Αλμυρού», κατάληξε η πρόεδρος της Τοπικής Κοινότητας Πτελεού.
Αθηνά Τσιργή

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου