ΑΛΜΥΡΟΣ

Παραίτηση Παπαδογιάννη από τη θέση του αντιδημάρχου

παραίτηση-παπαδογιάννη-από-τη-θέση-το-196137

Την παραίτησή του από τη θέση του αντιδημάρχου Παιδείας και Πολιτισμού του Δήμου Αλμυρού υπέβαλε το μεσημέρι της Δευτέρας, σύμφωνα με πληροφορίες, ο Κώστας Παπαδογιάννης.

Ο επερχόμενος χειμώνας που θα είναι πολύ δύσκολος για τα σχολεία του Δήμου Αλμυρού, καθώς τα πενιχρά ποσά που διατίθενται δεν θα φθάνουν ούτε για πετρέλαιο θέρμανσης, φαίνεται να έπαιξε σημαντικό ρόλο στην απόφαση παραίτησης του αντιδημάρχου.

Αναμένεται την Τρίτη η επίσημη ανακοίνωση, όπου ο ίδιος θα εξηγεί αναλυτικά του λόγους που τον οδήγησαν στην συγκεκριμένη απόφαση.

Τραγική πάντως χαρακτηρίζεται η οικονομική κατάσταση στο Δήμο Αλμυρού, όπως την περιέγραψε ο αντιδήμαρχος Παιδείας και Πολιτισμού κ. Κων. Παπαδογιάννης εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς, καθώς στα ταμεία δεν υπάρχουν χρήματα για την υλοποίηση παρεμβάσεων συντήρησης στα σχολικά συγκροτήματα της περιοχής. Καμία παρέμβαση από το Δήμο Αλμυρού εν όψει της νέας σχολικής χρονιάς λόγω έλλειψης πόρων με αποτέλεσμα να μην έχουν γίνει συντηρήσεις των διδακτηρίων. Σημειώνεται ότι στον Αλμυρό λειτουργούν 43 σχολεία πρωτοβάθμιας εκπαίδευσης και οκτώ της δευτεροβάθμιας.

Η παραίτηση του κ. Παπαδογιάννη ίσως αποτελέσει έναυσμα για τον δήμαρχο να προχωρήσει σε γενικότερο ανασχηματισμό στις θέσεις αντιδημαρχίας.

Μάλιστα πληροφορίες αναφέρουν ότι το τελευταίο διάστημα ο κ. Χατζηκυριάκος έχει δεχθεί πιέσεις από μέλη της ομάδας του για αλλαγές στους αντιδημάρχους, αλλά προσπαθεί να κρατήσει τις ισορροπίες αφού διαθέτει οριακή πλειοψηφία στο Δημοτικό Συμβούλιο και δεν υπάρχει περιθώριο απώλειας.

http://almyrosinfo.gr

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου