ΑΛΜΥΡΟΣ

Εκστρατεία καθαριότητας από τον δήμο Αλμυρού

εκστρατεία-καθαριότητας-από-τον-δήμο-216645

Εκστρατεία καθαριότητας ξεκίνησε από την Τρίτη η Υπηρεσία Καθαριότητας του Δήμου Αλμυρού, σε κοινόχρηστους χώρους στις Δημοτικές και Τοπικές Ενότητες, η οποία θα ολοκληρωθεί παραμονή του Δεκαπενταύγουστου, με αφορμή την γιορτή της Παναγίας.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αθηνά Τσιργή

Συγκεκριμένα την Τρίτη έγινε καθαρισμός από ξερά χόρτα και κλάδεμα δέντρων στη Δρύμωνα, ενώ χθες αντίστοιχη εκστρατεία έγινε στην Ευξεινούπουλου, μέσα στις επόμενες ημέρες θα καθαριστούν και οι υπόλοιπες Τοπικές Ενότητες.

Χαρακτηριστικά ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος κ. Παπαϊωάννου τόνισε : «Από την πλευρά της η Δημοτική Αρχή έχει προχωρήσει σε προγραμματισμό για τον καθαρισμό των κοινόχρηστων χώρων σε όλες τις Δημοτικές Ενότητες, δίνοντας έμφαση στην απομάκρυνση ξερών χόρτων, απορριμμάτων, κλάδεμα δέντρων όπως επίσης και στον ηλεκτροφωτισμό. Τα συνεργεία της Υπηρεσίας Καθαριότητας εργάζονται με πυρετώδεις ρυθμούς ώστε όλες οι Δημοτικές και Τοπικές Ενότητες του Δήμου Αλμυρού να έχουν καθαριστεί και οι κοινόχρηστοι χώροι να βρίσκονται σε άριστη κατάσταση».

Ωστόσο όπως επεσήμανε ο κ. Παπαϊωάννου μέχρι τις 20 Αυγούστου θα έχουν εφοδιαστεί όλα τα τοπικά διαμερίσματα του Δήμου με 124 νέους κάδους απορριμμάτων. Να σημειωθεί ότι ο συνολικός προϋπολογισμός για την προμήθεια των κάδων φτάνει στις 35.000 ευρώ και το ποσό θα καλυφθεί από πόρους του προγράμματος ΣΑΤΑ.

Συγκεκριμένα σύμφωνα με τον κ. Παπαϊωάννου ο διαγωνισμός για την προμήθεια των νέων κάδων απορριμμάτων ολοκληρώθηκε το τελευταίο διάστημα από τον Δήμο: « Με τους καινούργιους κάδους απορριμμάτων θα δοθεί λύση στο πρόβλημα της καθαριότητας που ταλαιπωρούσε το τελευταίο διάστημα τους δημότες».

Παράλληλα όπως επεσήμανε ο κ. Παπαϊωάννου θα επισκευαστούν και οι παλιοί κάδοι και θα χρησιμοποιηθούν εκ νέου ώστε να χρησιμοποιηθούν σε κενά που θα παρουσιαστούν στο μέλλον.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου