ΑΛΜΥΡΟΣ

Ανεξαρτητοποιήθηκε ο Γ. Πριάγγελος

ανεξαρτητοποιήθηκε-ο-γ-πριάγγελος-288962

«Με θέσατε εκτός και γι’ αυτό αποχωρώ από την ομάδα» τόνισε μιλώντας με σκληρά λόγια για τη στάση της Δημοτικής Αρχής Αλμυρού

Το γυαλί που είχε ραγίσει στις σχέσεις Δημοτικής Αρχής και του συμβούλου της ομάδας πλειοψηφίας Γιώργου Πριάγγελου έσπασε στη χθεσινοβραδινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου. Με επιστολή που ανέγνωσε ο κ. Πριάγγελος έθεσε εαυτόν εκτός ομάδας πλειοψηφίας, παραμένοντας ανεξάρτητος σύμβουλος, μιλώντας ωστόσο με σκληρά λόγια για τη λειτουργία της Δημοτικής Αρχής.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλίκη Φωτιάδου

Για απαξίωση και αδιαφορία απέναντι στο πρόσωπό του αλλά και προσπάθεια να διαβληθεί έκανε λόγο ο κ. Πριάγγελος με μια μακροσκελή επιστολή τριών σελίδων που ανέγνωσε στο Σώμα και την οποία είχε ήδη αποστείλει στον Δήμαρχο από τις 5 Σεπτεμβρίου του 2011!

Όπως επισημαίνει ο δημοτικός σύμβουλος στο διάστημα που πέρασε η παρούσα Δημοτική Αρχή ποτέ δεν ζήτησε τη βοήθειά του, όπως επίσης δεν του εξήγησε ούτε και τον αξίωσε κάποιας ενημέρωσης. «Αντίθετα ζήτησα στοιχεία που αφορούν στο χώρο μου και με αγνοήσατε» επεσήμανε.

Συνεχίζοντας παρέθεσε τις επιστολές και τα ζητήματα για τα οποία ζήτησε ενημέρωση από την Δημοτική Αρχή και από την οποία όπως είπε δεν πήρε ποτέ απαντήσεις. «Ζήτησα ενημέρωση για την απαξίωση σε όλους τους τομείς στον πρώην Δήμο Σούρπης και δεν μου απάντησε κανείς, με αποτέλεσμα να δέχομαι καθημερινά φραστικές επιθέσεις, δυστυχώς τεκμηριωμένες, και να γίνομαι απολογητής των πράξεων ή της απραξίας των υπευθύνων. Εγώ όμως δεν μπορώ όπως μερικοί άλλοι να περιμένω έξω από τα γραφεία να χαϊδεύω τον Δήμαρχο» είπε ο κ. Πριάγγελος.

Ο ίδιος πρόσθεσε πως ενώ ζήτησε προ πέντε μηνών την εισαγωγή για συζήτηση στο Σώμα δύο θεμάτων αυτό μέχρι σήμερα δεν έχει υλοποιηθεί, ενώ αναφορικά με τη λειτουργία των υπηρεσιών του Δήμου και της πολεοδομίας που θα δημιουργήσει προβλήματα στους δημότες επεσήμανε πως κανείς δεν ασχολήθηκε μαζί του.

Με τη λήξη της ανάγνωσης της επιστολής τα πνεύματα παρέμειναν ήρεμα και συνεχίστηκε η διαδικασία του Δημοτικού Συμβουλίου χωρίς να γίνεται το παραμικρό σχόλιο από τον Δήμαρχο Β. Χατζηκυριάκο με τη λήξη συζήτησης και ανάγνωσης των θεμάτων εκτός ημερησίας διάταξης ο κ. Πριάγγελος ρώτησε γιατί δεν απαντήθηκαν οι επερωτήσεις του με αποτέλεσμα να δημιουργηθεί ένταση με τον Πρόεδρο Φώτη Χατζηδημητρίου, ωστόσο παρενέβη ο Δήμαρχος και απαντήθηκαν οι επερωτήσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου