ΑΛΜΥΡΟΣ

Πρωτιές για το 1ο Γυμνάσιο Αλμυρού

πρωτιές-για-το-1ο-γυμνάσιο-αλμυρού-294059

Με πρωτιές, πολλές διακρίσεις και απόλυτη επιτυχία στέφθηκε η συμμετοχή του 1ου Γυμνασίου Αλμυρού στη Ι’ Πανελλήνια Μαθητιάδα που διεξήχθη στην Πρώτη Σερρών από 11 έως 15 Μαΐου.

Εκτός από την εμπειρία της συμμετοχής των μαθητών και των συνοδών καθηγητών τους σε ένα τόσο μοναδικό αθλητικό – πολιτιστικό γεγονός, κατάφεραν και να διαπρέψουν κερδίζοντας δύο χρυσά μετάλλια στον στίβο και την ρυθμική γυμναστική καθώς και πολλές άλλες διακρίσεις σε μια διοργάνωση όπου συμμετείχαν 42 σχολεία, εκ των οποίων αθλητικά γυμνάσια καθώς και σχολεία της ομογένειας από Η.Π.Α, Γερμανία, Τουρκία, Ν. Αφρική, Ρουμανία κ.ά.

Επίσης στην Ι’ Πανελλήνια Μαθητιάδα ο Νομός μας εκπροσωπήθηκε στην έκθεση «Γωνιές της Ελλάδας» για την προβολή τοπικών προϊόντων και παραδόσεων με περίπτερο που ετοίμασαν οι μαθητές με τη βοήθεια των εταιριών ΕΨΑ και Οινοποιητικός Συνεταιρισμός «Δήμητρα» Νέας Αγχιάλου, ενώ ο Αντιδήμαρχος του Δήμου Αλμυρού Θανάσης Σαρρής και η «Εν Δράσει» προσέφεραν το έντυπο υλικό.

Στην αποστολή του 1ου Γυμνασίου μετείχαν και διακρίθηκαν οι Πασχαλούδης Σπύρος (1ος στο Διαγωνισμό Τριπόντων), Καραλής Βασίλης (7ος στα 25μ ελεύθερο – κολύμβηση), Πασχαλούδης Γεώργιος (4η θέση με μικτή ομάδα μπάσκετ), Γαρδικλή Ελένη και Εκίζογλου Μαρία (χρυσό μετάλλιο, ρυθμική γυμναστική/ομαδικό), Παππάς Νίκος (συμμετοχή Τένις), Μπακίρης Παναγιώτης (συμμετοχή Τένις) και Χρήστου Άρης (χρυσό μετάλλιο στίβος/80 μ.), ενώ συνοδοί ήταν οι κκ. Βαλκανιώτης Δημήτριος ΠΕ19 και Καγκαράκη Μαριάννα ΠΕ05.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου