ΑΛΜΥΡΟΣ

«Καβγάς» για το πάνελ

καβγάς-για-το-πάνελ-328576

Μεταξύ Προέδρου Τ.Σ. Ανάβρας και δημοτικού συμβούλου για την προβολή της περιοχής στη ΝΕΤ

Κονταροχτυπιούνται ο Πρόεδρος του Τοπικού Συμβουλίου Γιώργος Κελάφας και ο Δημοτικός Σύμβουλος από την περιοχή Στάθης Παπαδημουλάς με αφορμή το γεγονός ότι το Σάββατο 17 Μαρτίου στην κρατική τηλεόραση (ΝΕΤ) στο πρωινό ειδησεογραφικό της πρόγραμμα φιλοξενήθηκε ρεπορτάζ για το «Θαύμα της Ανάβρας» με απ’ ευθείας σύνδεση κατά την οποία μίλησε ο Δήμαρχος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος και ο προαναφερόμενος σύμβουλος, χωρίς ωστόσο να έχει κληθεί και ο κ. Κελάφας.

Το προηγούμενο χρονικό διάστημα με ανακοίνωση του ο κ. Κελάφας κατηγόρησε τον Δήμαρχο για «υποβάθμιση και απαξίωση των θεσμικών ρόλων και συγκεκριμένα αυτού του Τοπικού Προέδρου», τονίζοντας πως πρόκειται για «μια πράξη ασέβειας που αντανακλά σε όλους τους δημότες της Ανάβρας».

Χθες ήρθε η απάντηση του κ. Παπαδημουλά ο οποίος και τονίζει πως ο κ. Κελάφας «επιδιώκει συνειδητά να μας παρασύρει σε δημόσια αντιπαράθεση μαζί του. Δεν πρόκειται, ωστόσο, να του κάνουμε τη χάρη να συνεχίσουμε τον απίστευτο λαϊκισμό του, ο οποίος μάλιστα στηρίζεται σε κουβέντες του καφενείου».

Ο κ. Παπαδημουλάς προσθέτει πως «τα πρόσωπα που εμφανίστηκαν ήταν και εκείνα που ζήτησαν οι δημοσιογράφοι για το ρεπορτάζ, δηλαδή ο Δήμαρχος, ο Πρόεδρος της Αναπτυξιακής και ένας εκπρόσωπος των κτηνοτρόφων του χωριού μας και όχι όσοι είχαν ή όχι φωτογένεια! Τώρα για όσα μου καταλογίζει ο κ. Κελάφας ότι δηλαδή ως εκπρόσωπος της αντιπολίτευσης την προηγούμενη τετραετία «δεν είχα συμβάλει στο παραμικρό στα έργα που έγιναν» επιτρέψτε μου να δηλώσω το ίδιο ξεκάθαρα πως νιώθω υπερήφανος που δεν συνέβαλλα σε ένα Γηροκομείο-αχυρώνα, που δεν λειτούργησε ποτέ, σε μία Τηλεθέρμανση για την οποία δεν γνωρίζουμε ούτε αν, ούτε πότε, ούτε και πως λειτουργεί και αποδίδει, σε ένα Αιολικό Πάρκο για το οποίο ουδέποτε συνάψατε σύμβαση – συμφωνία με την Εταιρεία αλλά αρκεστήκατε στο νόμιμο 3%, ενώ είχατε το δικαίωμα να διεκδικήσετε περαιτέρω έσοδα, σε ένα δημοτικό πάρκινγκ έκτρωμα».

Τέλος ο δημοτικός σύμβουλος απαντά στον κ. Κελάφα πως «για να ικανοποιήσατε την εγωπάθειά σας και τις υπέρμετρες φιλοδοξίες σας, παραμελήσατε την καθημερινότητα και την υγεία των συγχωριανών μας, αλλά ήρθε η ώρα να μπει ένα τέλος σε κάθε μορφής ασυλία μιας εξωφρενικής και διογκωμένης προβολής ενός έργου που ήταν υποχρέωσή σας αλλά και που θα ήταν άδικο να «χρεωθείτε» κατ΄ αποκλειστικότητα.

Το σεβασμό όλοι μας ως δημόσια πρόσωπα, τον κερδίζουμε με τη στάση μας και τη συμπεριφορά μας και δεν τον απαιτούμε. Ελπίζω και εύχομαι στο μέλλον να σας βρω καλοπροαίρετο συμπαραστάτη».

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου