ΑΛΜΥΡΟΣ

Έρχονται 36 προσλήψεις στον Αλμυρό

έρχονται-36-προσλήψεις-στον-αλμυρό-335935

Με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου (δίμηνης διάρκειας)

Στην πρόσληψη προσωπικού με σχέση εργασίας ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, δίμηνης διάρκειας, προχωρά ο Δήμος Αλμυρού για την αντιμετώπιση των αναγκών ανταποδοτικού χαρακτήρα που προκύπτουν στην ευρύτερη επαρχία για το 2012.

Ειδικότερα με παλιότερη απόφαση του Δημοτικού Συμβουλίου είχε εγκριθεί ο προγραμματισμός της πρόσληψης προσωπικού και το αίτημα έχει αποσταλεί μέσω της Αποκεντρωμένης Διοίκησης στο αρμόδιο υπουργείο προκειμένου να προωθηθεί για έγκριση.

Ωστόσο μέχρι και την χορήγηση της έγκρισης του παραπάνω αιτήματος και προκειμένου να διαφυλαχθεί η δημόσια υγεία του Δήμου προκύπτει η ανάγκη πρόσληψης προσωπικού δίμηνης απασχόλησης για τη Διεύθυνση Περιβάλλοντος και Ποιότητας Ζωής καθώς ειδικά η Υπηρεσία Καθαριότητας είναι απογυμνωμένη από προσωπικό και χρήζει άμεσης στελέχωσης. Συγχρόνως οι επείγουσες ανάγκες του Δήμου που προέκυψαν εκτάκτως κατά τη διάρκεια των τελευταίων χιονοπτώσεων, παγετών και πλημμυρών όπως είναι αυτή της ολοσχερούς καταστροφής της αγροτικής οδοποιίας, η οποία πρέπει να αποκατασταθεί από συνεργεία του Δήμου, καθιστούν επιτακτική την ανάγκη πρόσληψης χειριστών γκρέιντερ και φορτωτή.

Το θέμα θα έρθει για συζήτηση στο αυριανό Δημοτικό Συμβούλιο που συγκαλείται στις 6.00 το απόγευμα και το Σώμα θα κληθεί να εγκρίνει 36 συνολικά θέσεις εργασίας και συγκεκριμένα:

-22 θέσεις ΥΕ Εργάτες καθαριότητας

-6 θέσεις ΔΕ 29 Οδηγοί (απορριμματοφόρα, πλυντήρια κάδων, φορτηγά αυτοκίνητα)

-3 θέσεις ΥΕ Εργάτες ύδρευσης

-2 θέσεις ΥΕ Εργάτες νεκροταφείου

-1 θέση ΔΕ 28 Χειριστές μηχανημάτων έργου (σάρωθρο)

-1 θέση ΔΕ 28 Χειριστές μηχανημάτων έργου (γκρέιντερ)

-1 θέση ΔΕ 28 Χειριστές μηχανημάτων έργου (φορτωτής)

Τονίζεται πως η δαπάνη θα βαρύνει τους κωδικούς του προϋπολογισμού που αφορούν στις «τακτικές αποδοχές» και στις «εργοδοτικές εισφορές» στους οποίους έχει εγγραφεί σχετική πίστωση.

Συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο

Τη Δευτέρα 26 Μαρτίου και ώρα 6.00 το απόγευμα συνεδριάζει το Δημοτικό Συμβούλιο με 28 θέματα ημερήσιας διάταξης, ενώ το Σώμα θα απασχολήσει εκτός των παραπάνω προσλήψεων και η πρόταση εταιρείας ρωσικών συμφερόντων, Saratoga Α.Ε., για κατασκευή ιδιωτικού λιμανιού στην Αμαλιάπολη στην περιοχή Στόμιο.

Σύμφωνα με τα όσα περιέχονται στο φάκελο της πρότασης προβλέπεται η κατασκευή δύο προβλητών για να δένουν τα πλοία, μία 300 μέτρων και μία 90 μέτρων, και η κατασκευή μιας προβλήτας εναπόθεσης κοντέινερ σε θαλάσσιο χώρο. Οι λιμενικές εγκαταστάσεις θα χρησιμοποιηθούν για αδρανή υλικά, μαρμαρόσκονη και λάδια και στην ίδια περιοχή ακριβώς έχει ζητηθεί και η δημιουργία αποθηκών.

Παράλληλα η εταιρία έχει ήδη έρθει σε επαφή, και έχει υπογράψει μάλιστα, προσύμφωνα με εταιρίες που δραστηριοποιούνται στην περιοχή πάνω στην εμπορία αγροτικών προϊόντων και αδρανών υλικών ώστε όλες οι εισαγωγές και εξαγωγές να γίνονται από το συγκεκριμένο λιμάνι.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου