ΑΛΜΥΡΟΣ

Νήπια δέκα μέρες χωρίς θέρμανση!

νήπια-δέκα-μέρες-χωρίς-θέρμανση-362172

Το γεγονός στάθηκε αφορμή για τη σύγκρουση γονέα με τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο

Το χαλασμένο αιρκοντίσιον – μετά από δύο εβδομάδες χωρίς πετρέλαιο στον Παιδικό Σταθμό Ευξεινούπολης – ήταν το κερασάκι στην τούρτα για τον γονέα ενός νηπίου, ο οποίος ζητώντας εξηγήσεις από τον αρμόδιο Αντιδήμαρχο Κωνσταντίνο Παπαδογιάννη βρέθηκε να τσακώνεται μαζί του.

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: Αλίκη Φωτιάδου

Πιο συγκεκριμένα ο Παιδικός Σταθμός Ευξεινούπολης στον οποίο φοιτούν 20 συνολικά νήπια τις τελευταίες δύο εβδομάδες δεν είχε πετρέλαιο με αποτέλεσμα τα παιδάκια να ζεσταίνονται μόνο από ένα αιρκοντίσιον από τα τέσσερα συνολικά που υπάρχουν στο Σταθμό.

Στο τέλος της προηγούμενης εβδομάδας και ενώ ακόμα δεν είχε μπει πετρέλαιο στον Παιδικό Σταθμό χάλασε και το αιρκοντίσιον με αποτέλεσμα τα νήπια να παγώνουν. Το περιστατικό στάθηκε αποκορύφωμα για έναν γονέα ο οποίος και πήγε στο γραφείο του αρμόδιου Αντιδημάρχου Κώστα Παπαδογιάννη να ρωτήσει τι σκοπεύει ο Δήμος να κάνει ώστε να αποκατασταθεί το πρόβλημα.

Όπως περιγράφει ο γονιός Θοδωρής Ρίζος, ερωτηθείς από τον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ, «ήμουν ιδιαίτερα εκνευρισμένος γιατί τη μισή χρονιά ο πιτσιρικάς είναι άρρωστος. Μπήκα στο γραφείο του Αντιδημάρχου νευριασμένος και φωνάζοντας τον ρώτησα τι θα γίνει και πότε επιτέλους θα λειτουργήσει η θέρμανση στον παιδικό σταθμό».

Το παραπάνω επιβεβαιώνει και ο Αντιδήμαρχος, σημειώνοντας όμως πως «σε αυτό το σημείο προσπαθούσα να του εξηγήσω ότι οι λύσεις έχουν δρομολογηθεί και η θέρμανση θα λειτουργούσε την ίδια μέρα, ωστόσο ο γονιός δεν άκουγε τίποτα και μου πέταξε τα χαρτιά που είχα στο γραφείο στα μούτρα μου», κάτι που αρνείται ο κ. Ρίζος υποστηρίζοντας πως έσπρωξε τα χαρτιά στο γραφείο προς το μέρος του Αντιδημάρχου.

Σύμφωνα με τον κ. Παπαδογιάννη ο ίδιος αμέσως σηκώθηκε και έβγαλε έξω τον γονέα, ενώ ερωτηθείς συγκεκριμένα αν τον εξύβρισε υποστήριξε πως δεν έγινε κάτι τέτοιο, κάτι που αρνείται ο κ. Ρίζος, ο οποίος και αναφέρει ότι «ο Αντιδήμαρχος σηκώθηκε πάνω, με έβρισε και με έσπρωξε ρίχνοντάς με κάτω».

Ο κ. Ρίζος σε εκείνο το σημείο έφυγε από το Δημαρχείο και αμέσως μετέβη στο Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού, όπου και κατήγγειλε το συμβάν. Όπως σημειώνει ο ίδιος «δεν είμαι άνθρωπος που θα κάνω φασαρία, αλλά υπάρχουν πράγματα που σε εξαγριώνουν. Τα παιδάκια δεν τρώνε στην τραπεζαρία γιατί δεν ανάβουν τα καλοριφέρ για να μη χαλάνε πολύ πετρέλαιο και τον περισσότερο καιρό δεν έχει ζέστη πουθενά στον Παιδικό Σταθμό. Είναι ντροπή» και προσθέτει πως τρία τέταρτα μετά το περιστατικό το πρόβλημα στο αιρκοντίσιον αποκαταστάθηκε, ενώ πήγε και πετρέλαιο.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου