ΑΛΜΥΡΟΣ

Σημαντικές εκπτώσεις στους Τριτέκνους

σημαντικές-εκπτώσεις-στους-τριτέκνο-374661

Ισχύουν για όλους με την επίδειξη της ταυτότητας μέλους

Σε συμφωνία με επιχειρήσεις του Δήμου Αλμυρού κατάφερε να φτάσει ο Σύλλογος Τριτέκνων της περιοχής για προσφορές – εκπτώσεις σε μέλη του με την επίδειξη της ταυτότητας μέλους, ενώ η προσπάθεια να αυξηθούν οι επιχειρηματίες που θα συμβληθούν σε αυτή την προσπάθεια συνεχίζεται.

Ειδικότερα σε πρώτη φάση προσφορές-εκπτώσεις στα μέλη του Συλλόγου προσφέρουν φροντιστήρια αγγλικών και γενικής παιδείας καθώς και βιβλιοπωλεία και τυπογραφεία και συγκεκριμένα πρόκειται για 11 επιχειρήσεις και οι προσφορές κυμαίνονται από 5 έως και 20%.

Το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Τριτέκνων σε ανακοίνωση του ευχαρίστησε τους επιχειρηματίες που ανταποκρίθηκαν θετικά στην πρόταση τους για προσφορά εκπτώσεων στα μέλη του Συλλόγου, συμβάλλοντας έτσι σε μερική ελάφρυνση της δύσκολης θέσης που έχουν περιέλθει οι τρίτεκνες οικογένειες του τόπου.

Ο Σύλλογος βέβαια, πρέπει να σημειωθεί, συνεχίζει να απευθύνεται σε όλους τους επιχειρηματίες και φορείς της τοπικής κοινωνίας, καθ’ όσον δεν είναι δυνατή η επί μέρους επίσκεψη, εφ’ όσον επιθυμούν να προσφέρουν, να ενημερώσουν τα μέλη του Συλλόγου.

Παράλληλα πρέπει να σημειωθεί πως σημαντικές εκπτώσεις αποφασίσθηκαν από τον Δήμο Αλμυρού και την ΔΕΥΑΛ στα τιμολόγια, οι οποίες θα ανακοινωθούν σύντομα, μόλις εγκριθούν οι αποφάσεις από την Περιφέρεια.

Εν τω μεταξύ εκδόθηκαν ήδη οι πρώτες ταυτότητες των μελών και συνεχίζεται η έκδοση. Ο εφοδιασμός των μελών με ταυτότητα (δωρεάν) είναι απαραίτητος για να αποδεικνύεται με την επίδειξή της η ιδιότητα του τριτέκνου και να βοηθάει τον δικαιούχο να τύχει των ευεργετημάτων που παρέχει η πολιτεία, και σε διάφορες επιμέρους προσφορές Υπηρεσιών, καταστημάτων, εταιριών και φορέων της τοπικής κοινωνίας. Τονίζεται πως ταυτότητα μπορούν και πρέπει να εφοδιασθούν οι γονείς και τα τέκνα από 4 ετών μέχρι 18 ή 25, εφ’ όσον σπουδάζουν ή υπηρετούν την στρατιωτική τους θητεία, και η φωτογραφία πρέπει να είναι διαστάσεων 3X3 εκ. Επίσης για το έτος 2012 θα διανεμηθούν δωρεάν στους τριτέκνους μέλη του Συλλόγου τρόφιμα (ζυμαρικά, ρύζι, γραβιέρα Κρήτης και τυρί φέτα) και δικαιούχοι είναι τρίτεκνοι μέλη του Συλλόγου που θα καταθέσουν αίτηση (υπάρχει στον Σύλλογο) και άλλα προβλεπόμενα δικαιολογητικά μέχρι και 28 Μαρτίου και πληρούν εισοδηματικά κριτήρια, που κυμαίνονται ανάλογα με τα προστατευόμενα μέλη.

Τέλος επισημαίνεται πως ο Σύλλογος θα κόψει την πρωτοχρονιάτικη πίτα το Σάββατο 25 Φεβρουαρίου και ώρα 6.00 το απόγευμα στην αίθουσα εκδηλώσεων του Ειδικού Σχολείου Αλμυρού ενώ στην ίδια εκδήλωση θα βραβευτούν τα τέκνα μελών του Συλλόγου τα οποία το έτος 2011 εισήχθησαν σε Σχολές της Τριτοβάθμιας Εκπαίδευσης.

Πληροφορίες για όλες τις δράσεις του Συλλόγου δίνονται στο γραφείο του Συλλόγου (ώρες λειτουργίας 11.00- 13.30 Τρίτη και Παρασκευή και 18.00- 20.30 Τετάρτη) και στα τηλέφωνα 6974478686 και 6974935097.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου