ΑΛΜΥΡΟΣ

Μειώθηκαν τα τ.μ. χρέωσης του ΤΑΠ σε 13.850 λογαριασμούς

μειώθηκαν-τα-τ-μ-χρέωσης-του-ταπ-σε-13-850-λο-380885

Ολοκληρώθηκαν και έχουν ήδη κοινοποιηθεί στο αρμόδιο τμήμα Πληροφορικής της ΔΕΗ οι αλλαγές των τετραγωνικών μέτρων στους λογαριασμούς της ΔΕΗ για 13.850 λογαριασμούς καταναλωτών του Δήμου Αλμυρού.

Πιο συγκεκριμένα, μειώθηκαν τα τετραγωνικά μέτρα χρέωσης του ΤΑΠ σε 13.850 λογαριασμούς δημοτών ώστε αυτοί να έχουν τη μικρότερη δυνατή επιβάρυνση από το Ειδικό Τέλος Ακινήτων το οποίο επιβάλλεται βάση του ΤΑΠ.

Ο Αντιδήμαρχος Διοικητικών & Οικονομικών Υπηρεσιών του Δήμου Αλμυρού Δημήτρης Τσούτσας δήλωσε για το θέμα πως «με πρωτοβουλία της Δημοτικής Αρχής, και σύμφωνη γνώμη όλων των παρατάξεων, αλλάξαμε μόνοι μας τα τετραγωνικά μέτρα του ΤΑΠ για όλους τους δημότες που είχαν διαφορά και τα εξισώσαμε με τα τετραγωνικά των Δημοτικών Τελών. Αποφασίσαμε αυτό να γίνει αυτόματα για όλους τους δημότες για να μην τους υποχρεώσουμε να έρθουν στο Δήμο και μπουν στη διαδικασία αιτήσεων και ταλαιπωρίας. Αίτηση χρειάστηκε να καταθέσουν μόνο οι δημότες που είχαν λάθος χρέωση και στα τετραγωνικά των δημοτικών τελών, εκτός αυτών του Τ.Α.Π. Ελπίζω πλέον το Υπουργείο Οικονομικών και η ΔΕΗ να ανταποκριθούν στα όσα έχουν υποσχεθεί και να συμψηφίσουν τα παραπάνω χρήματα που πλήρωσαν οι δημότες στους επόμενους λογαριασμούς του 2012».

Αναλυτικότερα οι μεταβολές ανά Δημοτική ενότητα του ενιαίου Δήμου έχουν ως εξής:

Δημοτική Ενότητα Αλμυρού 8.682 μεταβολές Δημοτική Ενότητα Σούρπης 2.138 μεταβολές Δημοτική Ενότητα Πτελεού 2.673 μεταβολές Δημοτική Ενότητα Ανάβρας 357 μεταβολές Σύνολο Μεταβολών 13.850

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου