ΑΛΜΥΡΟΣ

Τμήματα ηλεκτρικής κιθάρας και μπάσου στο Ωδείο Αλμυρού

τμήματα-ηλεκτρικής-κιθάρας-και-μπάσο-796878

Νέα τμήματα διδασκαλίας μουσικών οργάνων θα λειτουργήσουν για το σχολικό έτος 2018 – 2019 στο Ωδείο του δήμου Αλμυρού.

Την καινούργια εκπαιδευτική χρονιά αναμένεται να συσταθεί τμήμα Ηλεκτρικής κιθάρας, ηλεκτρικού μπάσου, φλάουτου, ακορντεόν, τρομπέτας και παραδοσιακών οργάνων-κανονάκι.

Επίσης πρόκειται να δημιουργηθεί οργανικό σύνολο pop-rock – jazz καθώς και σύνολο παραδοσιακής μουσικής, των οποίων η έναρξη υπολογίζεται περί τα μέσα Νοεμβρίου.

Για ακόμη μία χρονιά το εκπαιδευτικό έτος που πέρασε, το Ωδείο ανέπτυξε μία πλούσια δράση. Τα παιδιά είχαν την ευκαιρία αυτή τη χρονιά να έρθουν σε γνωριμία με διάφορα όργανα όπως: πιάνο, αρμόνιο, κιθάρα, βιολί, βιολοντσέλο, ντραμς, ηλεκτρική κιθάρα, μπουζούκι, φλογέρα, τρομπέτα όπως και ασχοληθούν με τη μονωδία-έντεχνο τραγούδι και τη θεωρία της μουσικής. Στο Ωδείο λειτούργησε επίσης το τμήμα της Μουσικής Προπαιδείας του οποίου την επιμέλεια είχαν οι καθηγήτριες Χικάρου Ελευθερία και Πλίτση Παναγιώτα. Στις 18 Ιουνίου έγινε η τελική γιορτή λήξης του τμήματος με επιτυχία, προσδοκώντας βέβαια οι μικροί μαθητές και οι μικρές μαθήτριες να κατευθυνθούν από την επόμενη σχολική χρονιά στο μουσικό όργανο της επιλογής τους.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου