ΑΛΜΥΡΟΣ

Προσλήψεις χειριστών και οδηγών απορριμματοφόρων στον Αλμυρό

προσλήψεις-χειριστών-και-οδηγών-απορ-814871

Στην πρόσληψη προσωπικού για αντιμετώπιση κατεπειγουσών ή εποχικών αναγκών με συμβάσεις χρονικής διάρκειας δύο μηνών θα προχωρήσει η δημοτική αρχή Αλμυρού.

Συγκεκριμένα, η δημοτική αρχή θα προσλάβει δύο χειριστές μηχανημάτων έργων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης και τρεις οδηγούς απορριμματοφόρων δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης.

Η υποβολή των αιτήσεων των ενδιαφερόμενων θα ξεκινήσει σήμερα Δευτέρα 18 Ιουνίου 2018 και θα διαρκέσει έως την Τετάρτη 20 Ιουνίου 2018.

Οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις χειριστών μηχανημάτων έργων θα πρέπει να καταθέσουν στον δήμο Αλμυρού αίτηση, φωτοαντίγραφο της αστυνομικής ταυτότητας, αντίγραφο άδειας χειριστή, άδεια οδήγησης αυτοκινήτου, αντίγραφο τίτλου σπουδών, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν υπάρχει κώλυμα διορισμού και ότι το προηγούμενο δωδεκάμηνο δεν απασχολήθηκαν με δίμηνη ή τρίμηνη σύμβαση και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Αντίστοιχα, οι ενδιαφερόμενοι για τις θέσεις οδηγών απορριμματοφόρων θα πρέπει να υποβάλουν αίτηση, φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, άδεια οδήγησης αυτοκινήτου Γ’ κατηγορίας, αντίγραφο τίτλου σπουδών, υπεύθυνη δήλωση ότι δεν έχουν κώλυμα διορισμού και ότι το προηγούμενο δωδεκάμηνο δεν απασχολήθηκαν με δίμηνες ή τρίμηνες συμβάσεις και πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης.

Οι υποψήφιοι πρέπει να έχουν ηλικία από 18 έως 65 ετών.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου