ΑΛΜΥΡΟΣ

«Επιχείρηση» καθαρές παραλίες από τον Δ. Αλμυρού

επιχείρηση-καθαρές-παραλίες-από-το-40097

Στην εθελοντική καμπάνια περιβαλλοντικής ευαισθητοποίησης «Let΄s do it Greece» θα συμμετάσχει και φέτος για έκτη συνεχή χρονιά ο δήμος Αλμυρού.

Πρόκειται για τη μεγαλύτερη και την πιο ταχέως αναπτυσσόμενη εθελοντική καμπάνια καθαρισμού σε όλο τον κόσμο, η οποία ξεκίνησε από νέα παιδιά, μαθητές περιβαλλοντικής ομάδας σχολείου, που αγάπησαν τον εθελοντισμό μέσα από το σχολείο και τόλμησαν να κυνηγήσουν το όνειρό τους.

Πολίτες από κάθε γωνιά του πλανήτη συντονίζονται και καθαρίζουν τις χώρες τους, θέλοντας με τον τρόπο αυτό να περάσουν το μήνυμα της προστασίας και της διατήρησης ενός καθαρού περιβάλλοντος.

«Την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, συντονιζόμαστε ταυτόχρονα σε κάθε γωνιά της Ελλάδας, για να διαδώσουμε το μήνυμα της συνεργασίας και του εθελοντισμού σε ολόκληρη τη χώρα και να πραγματοποιήσουμε εθελοντικές δράσεις καθαρισμού, εξωραϊσμού και αισθητικής αναβάθμισης.

Στην προσπάθειά μας αυτή αρωγούς θέλουμε όλους τους φορείς, τους συλλόγους, τα σχολεία της περιοχής, αλλά και τον καθέναν μας χωριστά. Όλοι μαζί μπορούμε να συμβάλλουμε στη διατήρηση και την προστασία του περιβάλλοντος.

Σας απευθύνουμε λοιπόν κάλεσμα, ώστε να στηρίξετε τη μεγάλη αυτή προσπάθεια, την Κυριακή 29 Απριλίου 2018, από τις 10 το πρωί έως τις 1 το μεσημέρι.

Οι προτεινόμενες δράσεις αφορούν τον καθαρισμό των αύλειων χώρων των σχολείων, των πάρκων, των πλατειών, των παραλιών, των αλσυλλίων και τον καθαρισμό όποιου άλλου χώρου προκύψει από τη συνεργασία όλων μας σε όλο τον Καλλικρατικό Δήμο Αλμυρού», αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο δήμος.

Οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να επισκεφτούν την επίσημη ιστοσελίδα του «Let’s do it Greece», η οποία είναι www.letsdoitgreece.org, για να ενημερωθούν ακόμη περισσότερες πληροφορίες για την εθελοντική αυτή καμπάνια.

Όσοι επιθυμούν να δηλώσουν συμμετοχή, μπορούν να απευθύνονται στη Γραμματεία Δημάρχου (κα Νικολέττα Δήμου), στο τηλέφωνο επικοινωνίας 2422 3 50204 κατά τις εργάσιμες ημέρες και ώρες, για περαιτέρω διευκρινίσεις και συνεννόηση για τα σημεία καθαρισμού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου