ΑΛΜΥΡΟΣ

Αρπαξαν 43 μελισσοσμήνη παραγωγού στον Αλμυρό

αρπαξαν-43-μελισσοσμήνη-παραγωγού-στον-49917

Μεγάλη καταστροφή για οικογένεια μελισσοκόμων

Οργή και αγανάκτηση σε οικογένεια μελισσοκόμων χθες στη Γαύριανη Αλμυρού. Η κόρη της οικογένειας, μία 28χρονη παραγωγός, επισκέφτηκε το μεσημέρι το χωράφι της στη θέση Μονοκαρίτης για να περιποιηθεί τα μελίσσια, και διαπίστωσε έκπληκτη την απώλεια και των 43 των μελισσοσμηνών που κατείχε.

Άμεσα ενημέρωσε την οικογένειά της, ενώ το απόγευμα επρόκειτο να καταγγείλει το περιστατικό και στην Αστυνομία. Η ζημιά για την οικογένεια είναι πολύ μεγάλη. Εκτιμάται ότι ανέρχεται στις 10.000 ευρώ.

«Συνιστά πραγματικά οικονομική καταστροφή», είπε ο πατέρας της που απευθύνθηκε στον ΤΑΧΥΔΡΟΜΟ.

Η 28χρονη και η οικογένειά της ασχολούνται επαγγελματικά με την παραγωγή μελιού. Φρόντιζαν τα μελίσσια εδώ και πολλά χρόνια, δεκαετίες. Το τελευταίο διάστημα, και συγκεκριμένα από τη Μ. Τετάρτη, λόγω των εορτών του Πάσχα δεν είχαν επισκεφτεί τα μελίσσια. Κανείς όμως δεν μπορούσε να φανταστεί αυτό που θα συνέβαινε. Η 28χρονη παραγωγός επισκέφτηκε χθες το κτήμα της το μεσημέρι και σοκαρίστηκε.

Όλα τα μελισσοσμήνη -και τα 43- είχαν εξαφανιστεί από τις θέσεις που τα είχε τοποθετήσει. Τα μελισσοσμήνη έχουν κωδικό 43ΕΛ43/44. Η οικογένεια παρακαλεί όποιος γνωρίζει το παραμικρό να επικοινωνήσει μαζί της στο τηλέφωνο 6944656806.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου