ΑΛΜΥΡΟΣ

Οι δημότες αποφασίζουν για το μέλλον του Αλμυρού

οι-δημότες-αποφασίζουν-για-το-μέλλον-τ-482969

Την τελευταία κεντρική προεκλογική του ομιλία πραγματοποίησε χθες στην πλατεία του Αλμυρού ο υποψήφιος Δήμαρχος Βαγγέλης Χατζηκυριάκος, επικεφαλής του συνδυασμού «Δημοτική Πρωτοβουλία».

«Η μαζική συμμετοχή των δημοτών στέλνει μήνυμα νίκης για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής. Οι πολίτες επιβεβαίωσαν την θέληση τους ο νέος δήμος να συνεχίσει στο δρόμο της ενότητας, της δημιουργίας και της προόδου» είπε ο υποψήφιος δήμαρχος απευθυνόμενος σε ένα ενθουσιώδες και θερμό ακροατήριο πολιτών που τον τίμησαν με την παρουσία τους.

«Η εκλογική αναμέτρηση της 7ης Νοέμβρη ανέδειξε νικητή τις δυνάμεις της προόδου και της δημιουργίας, τις δυνάμεις που έβαλαν σε πρώτη γραμμή τα αυτοδιοικητικά κριτήρια. Οι δημότες στείλατε με την ψήφο σας, την αποχή σας αλλά και με το λευκό και άκυρο, σημαντικά πολιτικά μηνύματα προς όλους. Εμείς λάβαμε τα μηνύματα σας.

Εσείς την Κυριακή, αποφασίζετε για το μέλλον του Δήμου μας. Αποφασίζετε ποιος Δήμαρχος και ποια Δημοτική Αρχή, θα υπηρετήσουν τον διευρυμένο Δήμο μας τη νέα τετραετία. Αυτή η εκλογική αναμέτρηση είναι ιδιαίτερα κρίσιμη. Η απόφασή σας θα σηματοδοτήσει το μέλλον του νέου Δήμου μας.

Ήρθε η ώρα με την ψήφο σας στις 14 Νοέμβρη να πείτε τα τέσσερα ναι και τέσσερα όχι που είναι αναγκαία για το μέλλον της περιοχής μας. Ναι σε Δήμαρχο και δημοτική αρχή που ενώνει τους δημότες ανεξαρτήτως πολιτικών, πολιτισμικών και άλλων διαφορών όχι σε αυτούς που χωρίζουν τους δημότες σε ημέτερους και μη, σε αυτούς που υπηρετούν τον «στείρο» κομματισμό. Ναι σε Δήμαρχο και δημοτική αρχή δίπλα στους πολίτες όχι σε ομάδα που θα αποτελεί κλειστό κύκλωμα εξουσίας. Ναι σε ανθρώπους με δημοκρατικό ήθος και ύφος, προσιτούς στους πολίτες όχι σε αλαζόνες απρόσιτους και αυταρχικούς. Ναι σε Δήμαρχο και δημοτική αρχή που αντιλαμβάνονται και ανταποκρίνονται στις σύγχρονες ανάγκες της κοινωνίας όχι στους εκφραστές του συντηρητικού κοινωνικού κατεστημένου. Ναι σε Δήμαρχο και δημοτική αρχή ανεξάρτητους από κομματικές γραμμές που αγωνίζονται μαζί με τους δημότες και στηρίζουν τα δικαιώματα των εργατών, των αγροτών, των επαγγελματιών και όλων των κοινωνικών ομάδων όχι στον «όψιμο» κομματάρχη που εξυπηρετεί μόνο προσωπικές φιλοδοξίες.

Χθες και ο κ. Βούλγαρης μίλησε για διαφάνεια είπε όχι συμφωνίες κάτω από το τραπέζι. Κοροϊδεύει τους δημότες. Η συμφωνία του με τον κ. Ράππο είναι σίγουρα πάνω από το τραπέζι; Δυστυχώς για τον κ. Βούλγαρη με υλικά κατεδαφίσεως δεν χτίζουμε τη νέα εποχή. Δεσμεύομαι προσωπικά να υλοποιήσουμε αυτά που εξαγγείλαμε στο πρόγραμμα μας. Ζητάμε την δύναμη των δημοτών να υλοποιήσουμε αυτά που προγραμματίσαμε.

Απευθύνομαι σε όλους τους πολίτες του διευρυμένου Δήμου μας, ανεξάρτητα με την στάση τους και την ψήφο τους στον πρώτο γύρο και τους καλώ να ψηφίσουν με καθαρά αυτοδιοικητικά κριτήρια. Απευθύνομαι ιδιαίτερα στους δημοκρατικούς, προοδευτικούς και αριστερούς δημότες και τους υπενθυμίζω ότι το λευκό, το άκυρο και η αποχή δεν αποτελούν πλέον πολιτικό μήνυμα την Κυριακή 14 Νοέμβρη αλλά ανοίγουν τον δρόμο στο διαχωρισμό των πολιτών και στο κλειστό κύκλωμα εξουσίας.

Καλώ όλους τους πολίτες να μας ψηφίσετε ως δημοτική αρχή γιατί οι εκλεγμένοι Δημοτικοί σύμβουλοι της «Δημοτικής Πρωτοβουλίας» αντιπροσωπεύουν όλα τα κοινωνικά στρώματα, όλα τα επαγγέλματα, όλες τις πολιτισμικές ομάδες, αντιπροσωπεύουν το σύνολο της κοινωνίας.

Εμείς έχουμε αποδείξει ότι μπορούμε να ενώσουμε τους δημότες ανεξαρτήτως πολιτικών, πολιτισμικών ή άλλων διαφορών. Ένα μόνο θα πω και αισθάνομαι υπερήφανος. Υπηρετώ το Δήμο μας, από 29 χρονών μέχρι σήμερα για 20 συνέχεια χρόνια. Έχει ταυτιστεί η ζωή μου με την Τοπική Αυτοδιοίκηση και την κοινωνία. Ζητώ την ψήφο σας με πλήρη συναίσθηση ευθύνης».

 

 

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου