ΑΛΜΥΡΟΣ

24 προσλήψεις στον Δήμο Αλμυρού

24-προσλήψεις-στον-δήμο-αλμυρού-144426

Στην πρόσληψη 17 ατόμων για την κάλυψη των αναγκών του Δημοτικού Ωδείου προγραμματίζει να προχωρήσει τον Σεπτέμβριο ο Δήμος Αλμυρού. Επιπρόσθετα, πρόκειται να προσληφθούν ακόμη επτά άτομα για άλλες ανάγκες δημοτικών υπηρεσιών και προγραμμάτων.

Οι επικείμενες προσλήψεις θα απασχολήσουν τη σημερινή συνεδρίαση του Δημοτικού Συμβουλίου Αλμυρού στις 6 το απόγευμα.

Αναλυτικά, οι 17 προσλήψεις για το Δημοτικό Ωδείο προβλέπεται να είναι ιδιωτικού δικαίου ορισμένου χρόνου, και συγκεκριμένα διάρκειας εννέα μηνών.

Σύμφωνα με την εισήγηση του Αυτοτελούς Τμήματος Κοινωνικής Παιδείας και Πολιτισμού προτείνεται να προκηρυχθούν: μία θέση πανεπιστημιακής εκπαίδευσης (καλλιτεχνικός διευθυντής), δύο θέσεις πανεπιστημιακής εκπαίδευσης με ειδίκευση στα ανώτερα θεωρητικά και στο μπουζούκι και τα λαϊκά όργανα, δέκα θέσεις τεχνολογικής εκπαίδευσης διαφόρων ειδικοτήτων και τέσσερις θέσεις δευτεροβάθμιας εκπαίδευσης επίσης διαφόρων ειδικοτήτων.

Στο μεταξύ, άλλες δύο θέσεις πρόκειται να καλυφθούν για το πρόγραμμα «Άθληση για όλους» περιόδου 2018-2019.

Τέλος, προγραμματίζεται η πρόσληψη πέντε ατόμων, με σύναψη σύμβασης μίσθωσης έργου για το έτος 2018 για την κάλυψη των αναγκών της Διεύθυνσης Τεχνικών Υπηρεσιών και των Παιδικών Σταθμών. Ειδικότερα, οι προτεινόμενες θέσεις έχουν ως εξής: μία Πολιτικού Μηχανικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, μία Τοπογράφου Μηχανικού Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης, δύο Βρεφονηπιοκόμων Τεχνολογικής Εκπαίδευσης και μία Μάγειρα Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου