ΑΛΜΥΡΟΣ

Ο Αλμυρός φωτίζει το δέντρο του

ο-αλμυρός-φωτίζει-το-δέντρο-του-202342

Πλούσιο μουσικό πρόγραμμα και ευχάριστες εκπλήξεις στην κεντρική πλατεία στις 18:30

Σε ρυθμούς Χριστουγέννων από σήμερα Κυριακή 10 Δεκεμβρίου ο Δήμος Αλμυρού. Σε εκδήλωση στις 6.30 το απόγευμα στην κεντρική πλατεία, ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης θα ανάψει το χριστουγεννιάτικο δέντρο και θα αρχίσει η χριστουγεννιάτικη γιορτή. Η δημοτική αρχή έχει ετοιμάσει γι’ αυτό ένα πλούσιο μουσικό πρόγραμμα αλλά και πολλές ευχάριστες εκπλήξεις.

Η αρχή της εκδήλωσης θα γίνει στις 6 το απόγευμα στην είσοδο του δημαρχείου. Η φιλαρμονική του δήμου, μαζί με μικρούς μαθητές των δημοτικών σχολείων ντυμένους αγγελάκια και Αϊ Βασίληδες, θα συγκεντρωθούν εκεί και θα ξεκινήσουν το ταξίδι τους στους δρόμους της πόλης, παίζοντας και τραγουδώντας χριστουγεννιάτικα τραγούδια.

Στις 6.30 θα ξεκινήσει στην όμορφη πλατεία ένα μαγευτικό μουσικό πρόγραμμα από τη Μικτή Τετράφωνη χορωδία του Δήμου Αλμυρού, την Παιδική – Νεανική χορωδία του Δημοτικού Ωδείου, τη Χορωδία του Ιερού Ναού Κοιμήσεως της Θεοτόκου Ευξεινουπόλεως, και την Παραδοσιακή χορωδία του Συλλόγου Μικρασιατών «Ίωνες», με τη συνοδεία της μαέστρου Μ. Σαμαρτζή.

Θα ακολουθήσει το άναμμα του δέντρου. Πολλά φαναράκια των ευχών (προσφορά της Ένωσης Επαγγελματοβιοτεχνών και Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού) θα περιμένουν τα παιδιά και τους μεγάλους για να τα στείλουν ψηλά, να φωτίσουν τον ουρανό, μαζί με το άναμμα του χριστουγεννιάτικου δέντρου, ενώ ένα λαμπερό λούνα παρκ θα διασκεδάσει τους μικρούληδες.

Το πνεύμα των Χριστουγέννων μεταφέρει την αισιοδοξία και την ελπίδα σε όλους τους ανθρώπους, παρά τις δυσκολίες που βιώνουμε όλοι μας. Η πόλη του Αλμυρού λοιπόν βάζει τα γιορτινά της και το διαδίδει.

Να επισημανθεί ότι το λούνα παρκ θα βρίσκεται σε όλη τη διάρκεια των Χριστουγέννων στην πλατεία, και όλα τα παιδιά θα μπορούν να το απολαμβάνουν δωρεάν.

Αλλες εκδηλώσεις

Αύριο Δευτέρα 11 Δεκεμβρίου 2017, από τις 17:00 έως τις 19:00, θα πραγματοποιηθεί εκδήλωση για τον στολισμό του δέντρου στην είσοδο του δημαρχείου.

Τα παιδιά που θα λάβουν μέρος στην εκδήλωση, θα κληθούν να χρησιμοποιήσουν τη δημιουργική τους φαντασία και να κατασκευάσουν χειροποίητα στολίδια, διακοσμώντας την πόλη, μαζί με τους εκπαιδευτικούς του ΚΔΑΠ του Δήμου Αλμυρού και το τμήμα Βρεφονηπιοκόμων του ΕΠΑΛ Αλμυρού.

Από την Τρίτη 12 Δεκεμβρίου και μέχρι την Παρασκευή 5 Ιανουαρίου 2018 θα ακολουθήσουν προβολές ταινιών, χριστουγεννιάτικες κατασκευές – χειροτεχνίες, παρουσίαση παραμυθιών, μουσικές διοργανώσεις κ.ά.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου