ΑΛΜΥΡΟΣ

Εγκριση νέων ειδικοτήτων για το ΕΠΑΛ Αλμυρού

εγκριση-νέων-ειδικοτήτων-για-το-επαλ-α-227859

Την προσθήκη ειδικοτήτων στη Γ΄ Τάξη του ΕΠΑΛ Αλμυρού αποφάσισε η Δημοτική Επιτροπή Παιδείας. Σύμφωνα με την απόφασή της, έγινε δεκτή η πρόταση της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας για την προσθήκη των εξής ειδικοτήτων:

Αισθητικής Τέχνης του τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας. Κομμωτικής Τέχνης του τομέα Υγείας, Πρόνοιας και Ευεξίας. Τεχνικός θερμικών και υδραυλικών εγκαταστάσεων και τεχνολογίας πετρελαίου και φυσικού αερίου του τομέα Μηχανολογίας. Τεχνικός Η/Υ Δικτύων Η/Υ του τομέα Πληροφορικής. Υπάλληλος Διοίκησης και Οικονομικών Υπηρεσιών του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας. Υπάλληλος Τουριστικών Επιχειρήσεων του τομέα Διοίκησης και Οικονομίας.

Η Επιτροπή Παιδείας αποφάσισε να μην υπάρξει καμία μεταβολή στις σχολικές μονάδες της Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης του δήμου.

Η απόφασή της ελήφθη ομόφωνα, όπως ομόφωνα είχε αποφασιστεί να ιδρυθούν λυκειακές τάξεις στο Γυμνάσιο Ευξεινούπολης, καθώς το σχολείο διαθέτει επαρκείς δομές και συγκεκριμένα αίθουσες και χώρους εκπαίδευσης και άριστη υλικοτεχνική υποδομή καθώς στο παρελθόν οι λυκειακές τάξεις είχαν λειτουργήσει εκεί με επιτυχία.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου