ΑΛΜΥΡΟΣ

Εμφάνιση της τετράφωνης Μικτής Χορωδίας Αλμυρού στο Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης

εμφάνιση-της-τετράφωνης-μικτής-χορωδ-252371

Το Σάββατο 18 Νοεμβρίου, η Τετράφωνη Μικτή Χορωδία του Δήμου Αλμυρού, θα εκπροσωπήσει την τοπική κοινωνία σε μία μεγάλη διοργάνωση, προάγοντας για ακόμη μια φορά τον πολιτισμό της περιοχής μας.

Πρόκειται για το 8ο Φεστιβάλ Μουσικής που διοργανώνει ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών και Χορωδιών Ελλάδος, σε συνεργασία με το Μέγαρο Μουσικής Θεσσαλονίκης και υπό την αιγίδα του Υπουργείου Πολιτισμού και Οικονομίας, με τίτλο ”Ο Σύνδεσμος Φιλαρμονικών και Χορωδιών πάει…. Μέγαρο!!”

Οι Εκδηλώσεις θα πραγματοποιηθούν στην αίθουσα ”Φίλων της Μουσικής του Μεγάρου Μουσικής Θεσσαλονίκης”, Σάββατο 18 και Κυριακή 19 Νοεμβρίου και θα συμμετέχουν πάνω από 50 σύνολα Πολυφωνικής Χορωδιακής καθώς και Ορχηστρικής Μουσικής από την Ελλάδα και το Εξωτερικό, ενώ το Φεστιβάλ θα είναι ολοήμερο. Η χορωδία του Αλμυρού θα παρουσιαστεί στο πρόγραμμα από τις 11π.μ. στην 6η θέση.

Τη Χορωδία θα συνοδέψει ένα άρτιο σύνολο 40 Χορωδών σε ένα πλούσιο παραδοσιακό πρόγραμμα Ελλήνων Συνθετών με τη συνοδεία των εκλεκτών μουσικών Φρόσως Γαρδικλή στο πιάνο, Γιώργου Σταμούλη στο μπουζούκι και Άκη Μπουκουβάλα στην κιθάρα, ενώ όλη την ευθύνη για την οργάνωση, προετοιμασία, διδασκαλία και διεύθυνση έχει η Μαέστρος Μαριάννα Σαμαρτζή.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου