ΑΛΜΥΡΟΣ

Μία πρόσληψη για το Κέντρο Κοινότητας στον Δήμο Αλμυρού

μία-πρόσληψη-για-το-κέντρο-κοινότητας-265110

Την πρόσληψη ενός ατόμου για την υλοποίηση της δράσης «Κέντρο Κοινότητας», η οποία εκτιμάται ότι θα ωφελήσει εκατό άτομα στον δήμο, έχει προγραμματίσει η δημοτική αρχή Αλμυρού.

Η πρόσληψη αφορά σε μία ψυχολόγο πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, με σύμβαση διάρκειας ενός έτους. Ολες οι υπόλοιπες προβλεπόμενες θέσεις θα καλυφθούν από το υπάρχον προσωπικό του δήμου.

Η δημοτική αρχή, όπως είναι γνωστό, έχει εγκρίνει την αποδοχή ποσού 60.000 ευρώ για τη λειτουργία του Κέντρου Κοινότητας το οποίο εντάσσεται στην ευρύτερη στρατηγική της Περιφέρειας Θεσσαλίας για την περίοδο 2014-2020, αφενός για την κοινωνική ένταξη, την καταπολέμηση της φτώχειας και την εμβάθυνση της κοινωνικής συνοχής, και αφετέρου για τις ανάγκες της τρέχουσας περιόδου της χώρας, τον σχεδιασμό και την υλοποίηση πολιτικών εθνικής εμβέλειας που συμβάλλουν στην αντιμετώπιση της φτώχειας και στην κοινωνική ένταξη.

To «Κέντρο Κοινότητας Δήμου Αλμυρού» θα είναι μια νέα δράση με καινοτόμα χαρακτηριστικά που θα λειτουργεί ως δομή συμπληρωματική της Κοινωνικής Υπηρεσίας του Δήμου Αλμυρού.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου