ΑΛΜΥΡΟΣ

Σύσκεψη για τα σχολεία της Δευτεροβάθμιας

σύσκεψη-για-τα-σχολεία-της-δευτεροβάθ-274081

Κοινή σύσκεψη των διευθυντών, υποδιευθυντών και υπευθύνων τομέων των σχολείων της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης του Δήμου Αλμυρού, με τον Δήμαρχο Αλμυρού κ. Δημήτριο Εσερίδη, τους αρμόδιους αντιδημάρχους και τους εντεταλμένους συμβούλους πραγματοποιήθηκε προχθές Παρασκευή στον Δήμο Αλμυρού.

Η συνάντηση οργανώθηκε με πρωτοβουλία του διευθυντή Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Μαγνησίας, Σωκράτη Σαβελίδη, με θέμα την οργάνωση και τον συντονισμό των σχολείων και των υπηρεσιών του δήμου σε θέματα αρμοδιότητάς του.

Σύμφωνα με τον Δήμο Αλμυρού, οι διευθυντές, υποδιευθυντές και υπεύθυνοι τομέων των σχολείων αναφέρθηκαν στα προβλήματα που αντιμετώπισαν, και ευχαρίστησαν τους φορείς του δήμου για την άμεση ανταπόκρισή τους.

Ο διευθυντής του ΕΠΑΛ Γεώργιος Καπράνας και οι τομεάρχες του σχολείου, Δημήτρης Νικολόπουλος, Κώστας Βαλαμούτης, Σταύρος Ραφτόπουλος και Μαρία Τσούγκρα, τόνισαν πόσο βαρύνουσας σημασίας είναι για τους αποφοίτους των ΕΠΑΛ η μαθητεία την οποία στηρίζει ο Δήμος Αλμυρού με την απορρόφηση μαθητών για εργασία.

Ο δ/ντής του ΕΕΕΕΚ Αλμυρού τόνισε την προσφορά των μαθητών στον δήμο, όσον αφορά την καλλιέργεια χιλιάδων λουλουδιών τα οποία φυτεύονται σε χώρους του δήμου, και τη συνεργασία του με τους μαθητές του ΕΠΑΛ.

Κλείνοντας τη σύσκεψη, όλες οι πλευρές διαπίστωσαν ότι υπάρχει πολύ καλή συνεργασία για την οργάνωση και την ομαλή λειτουργία των σχολείων.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου