ΑΛΜΥΡΟΣ

Κάλεσμα για ενίσχυση της αγοράς

κάλεσμα-για-ενίσχυση-της-αγοράς-274101

«Είναι συνείδηση και συμφέρον όλων μας να αλληλοϋποστηριχτούμε. Να κάνουμε τις συναλλαγές μας στην ντόπια αγορά, η οποία και ποικιλία και ποιότητα αγαθών προσφέρει, και είναι δίπλα μας».

Τα παραπάνω τόνισε χθες απευθύνοντας χαιρετισμό στην ομαδική έκθεση καλλιτεχνών και συλλεκτών που διοργανώνει ο Αλότοπος, ο πρόεδρος της Ενωσης Επαγγελματιών Βιοτεχνών Εμπόρων Επαρχίας Αλμυρού, Κώστας Πανταζώνας.

Ο κ. Πανταζώνας δήλωσε χαρούμενος για τη διοργάνωση μίας τέτοιας έκθεσης, η οποία, όπως είπε, αποσκοπεί στη συμβατότητα της αγοράς του Αλμυρού με τις αντίστοιχες άλλων μεγάλων πόλεων.

«Διανύοντας μια περίοδο χωρίς ιστορικά προηγούμενα, καλούμαστε να επαναπροσδιορίσουμε τους ορισμούς καταναλωτή, αγορά, επαγγελματισμός, όχι μόνο για τις ανάγκες βιωσιμότητας και οικονομικής ανάκαμψης που έχουμε βαρεθεί να ακούμε παντού, αλλά γιατί στη συνάρτηση αυτή προέκυψε μια επιπλέον ανάγκη. Η ανάγκη της αναβάθμισης της καταναλωτικής εμπειρίας» εξήγησε.

Η τοπική αγορά, η παραγωγή, οι βιοτεχνίες, η παροχή υπηρεσιών, τα εμπορικά καταστήματα και οι επαγγελματίες του Αλμυρού, αναμφίβολα, είπε περαιτέρω, αποτελούν αναπόσπαστο στοιχείο της κοινωνίας, καθώς παίζουν ένα πολύ σημαντικό ρόλο στη ζωή και την πρόοδο του τόπου μας. «Συντηρούν πολλές θέσεις απασχόλησης, δημιουργούν εισοδήματα και εξυπηρετούν τις καθημερινές ανάγκες των κατοίκων της περιοχής μας» σημείωσε.

Να επισημανθεί ότι η έκθεση συνεχίζεται σήμερα Κυριακή από τις 11.00 το πρωί έως τις 9.30 το βράδυ.

Το πρόγραμμα περιλαμβάνει στις 12.00 ανάγνωση ποιημάτων της Αγγελικής Ταμπάνα.

Στην έκθεση συμμετέχουν το Εντομολογικό Μουσείο Βόλου, ο Αλέκος Καραμπάσης με συλλογή νομισμάτων, η Ζωή Θεοδωροπούλου με έργα ζωγραφικής, η Νικολέτα Θεοδωροπούλου με έργα ζωγραφικής, κολάζ, επαναχρήσεων, ο Παναγιώτης Θεολόγης με συλλογή πακέτων τσιγάρων και μικροσυσκευών, η Αγγελική Ταμπάνα με ποίηση, λογοτεχνία και συλλογές, η Κατερίνα Χουλιαρά με ντεκουπάζ και παλαιώσεις, η Σοφία Τηγάνη με γλυκά κουταλιού και λικέρ, οι Ελένη Μπελεγρίνη, Ράνια Μπουκουβάλα, Μαίρη Ντιβανίδη και Στεργιανή Αθανασίου με έργα κεραμικής, ο Δημήτρης Τσούτσας με συλλογή χαρτιών και ο Σπύρος Γουρναρόπουλος με έργα ζωγραφικής.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου