ΑΛΜΥΡΟΣ

Δεκατρείς προσλήψεις στον Δήμο Αλμυρού

δεκατρείς-προσλήψεις-στον-δήμο-αλμυρ-292086

Εως τις 9 Οκτωβρίου οι αιτήσεις

Την πρόσληψη καλλιτεχνικού – εκπαιδευτικού προσωπικού στον Δήμο Αλμυρού για την εκπαιδευτική περίοδο 2017-2018 με σύμβαση ορισμένου χρόνου ιδιωτικού δικαίου δεκατριών συνολικά ατόμων, για την κάλυψη αναγκών και για την παροχή υπηρεσιών έναντι αντιτίμου του Αυτοτελούς Τμήματος Προστασίας Παιδείας και Αθλητισμού, ανακοίνωσε ο δήμαρχος Αλμυρού Δημήτρης Εσερίδης.

Η διάρκεια της σύμβασης θα είναι από την ημέρα της πρόσληψης έως και τις 30 Ιουνίου 2018. Οι θέσεις του εποχικού προσωπικού αφορούν στις ειδικότητες ενός καλλιτεχνικού διευθυντή Π.Ε. (καθηγητής Ανώτερων Θεωρητικών Σπουδών), ενός μουσικού Π.Ε. ( καθηγητή Ανώτερων Θεωρητικών), ενός Μουσικού Π.Ε. (καθηγητή μπουζουκιού), ενός μουσικού Τ.Ε. (καθηγητή πιάνου- Ανώτερων Θεωρητικών), δύο μουσικούς ΤΕ (καθηγητές κιθάρας), ενός Μουσικού Τ.Ε. (καθηγητή υποχρεωτικών θεωρητικών), ενός μουσικού Τ.Ε. (καθηγητή βιολιού), ενός μουσικού Τ.Ε. (καθηγητή κλαρινέτου), ενός μουσικού Τ.Ε. (καθηγητή βιολοντσέλου), ενός Μουσικού Δ.Ε. (καθηγητή μπουζουκιού) και ενός μουσικού Δ.Ε. (καθηγητή μοντέρνων κρουστών ντραμς).

Για όλες τις θέσεις προτάσσονται των λοιπών υποψηφίων όσοι έχον προϋπηρεσία στο Δημοτικό Ωδείο Αλμυρού καθώς και οι δημότες του Δήμου Αλμυρού. Η σειρά κατάταξης μεταξύ των υποψηφίων για όλες τις κατηγορίες καθορίζονται με βάση τα κύρια και επικουρικά προσόντα. Θα ακολουθήσει συνέντευξη ενώπιον της Τριμελούς Επιτροπής μετά το πέρας της δεκαήμερης προθεσμίας κατάθεσης των αιτήσεων των υποψηφίων και κατόπιν τηλεφωνικής πρόσκλησης εφόσον αυτό κρίνεται απαραίτητο.

Οι υποψήφιοι θα πρέπει να έχουν συμπληρώσει το 21ο έτος της ηλικίας τους και να μην υπερβαίνουν το 64ο. Μαζί με το βιογραφικό τους που θα συντάξουν και την αίτηση, θα πρέπει να υποβάλουν υποχρεωτικώς φωτοαντίγραφο αστυνομικής ταυτότητας, φωτοαντίγραφο τίτλων σπουδών, πιστοποιητικό οικογενειακής κατάστασης, υπεύθυνη δήλωση του Νόμου 1599/86, βεβαίωση διδακτικής εμπειρίας. Η παραλαβή των αιτήσεων θα γίνεται κατά τις εργάσιμες μέρες, Δευτέρα έως Παρασκευή και από τις 8 το πρωί έως τις 2 το μεσημέρι. Οι ενδιαφερόμενοι θα πρέπει να υποβάλουν την αίτηση και τα δικαιολογητικά στο διάστημα έως τις 9 Οκτωβρίου 2017.

Λεπτομέρειες για την προκήρυξη οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να βρουν στο site του Δήμου Αλμυρού στην ιστοσελίδα www.almyros-city.gr.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου