ΑΛΜΥΡΟΣ

Παράταση συμμετοχής σε δύο εκθέσεις του ΑΛΟΤΟΠΟΥ

παράταση-συμμετοχής-σε-δύο-εκθέσεις-τ-292104

Παρατείνονται μέχρι την Τετάρτη 4 Οκτωβρίου 2017 οι δηλώσεις συμμετοχής για τις δύο εκθέσεις που διοργανώνει το προσεχές διάστημα ο ΑΛΟΤΟΠΟΣ.

Η πρώτη είναι η «Έκθεση Παρουσίασης και Προβολής της Τοπικής Καλλιτεχνικής Δημιουργίας» (διήμερο 14-15 Οκτωβρίου 2017) στην Αποθήκη Αλατοστράτας, δίπλα στο ΚΤΕΛ Αλμυρού.

Στην έκθεση αυτή καλούνται να συμμετάσχουν οι ερασιτέχνες δημιουργοί της περιοχής μας που ασχολούνται με τη ζωγραφική, τη γλυπτική, το κόσμημα, τη φωτογραφία, διάφορες χειροτεχνίες, την ποίηση, τη μουσική (μουσικά σχήματα) καθώς και άλλες μορφές καλλιτεχνικής δημιουργίας και επιθυμούν να συμμετέχουν στην έκθεση (δωρεάν).

Η δεύτερη είναι η έκθεση ντόπιων συλλεκτών διαφόρων αντικειμένων και οποιονδήποτε υλικών και άυλων στοιχείων. Όσοι έχουν σαν χόμπι τη συλλογή κάθε είδους (όπως δίσκοι βινυλίου, νομίσματα, παιχνίδια κλπ), μπορούν να έρθουν σε επικοινωνία με τα μέλη του ΑΛΟΤΟΠΟΥ και να δηλώσουν συμμετοχή στην έκθεση, η οποία θα πραγματοποιηθεί σε ημερομηνία που θα ανακοινωθεί σε συνεννόηση με τους συμμετέχοντες συλλέκτες.

Για περισσότερες πληροφορίες – συμμετοχές, οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθυνθούν στους Κώστα Πρατή (6974121718), Δώρα Τζιοβάρα (6977866761), Μάκη Μαρδάκη (6937660544) ή στο e-mail: [email protected].

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου