ΑΛΜΥΡΟΣ

Αναστάτωση σε σχολείο στον Αλμυρό

αναστάτωση-σε-σχολείο-στον-αλμυρό-300783

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή του Αλμυρού, όταν μαθήτρια υπέστη επιληπτική κρίση εν ώρα μαθήματος.

Η μαθήτρια έπεσε στο έδαφος και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Άμεσα εκπαιδευτικοί του σχολείου τής παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όπως έγινε γνωστό, η μαθήτρια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και οι εκπαιδευτικοί ήταν ενήμεροι για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά και για τον τρόπο αντίδρασης σε τυχόν περιστατικό μετεγχειρητικής επιληπτικής κρίσης.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε άμεσα τη μαθήτρια και τη μετέφερε στο νοσοκομείο συνοδεία του διευθυντή του σχολείου. Οι υπόλοιποι μαθητές, παρέμειναν με ευθύνη των εκπαιδευτικών στις αίθουσες, προκειμένου να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερη αναστάτωση.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν το σχόλασμα. Στο προαύλιο εκείνη την ώρα βρίσκονταν γονείς, που περίμεναν να πάρουν τα παιδιά τους, με τη λήξη του σχολικού ωραρίου και όπως ήταν φυσικό αρκετοί ανησύχησαν.

Ε.Χ.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου