Αναστάτωση σε σχολείο στον Αλμυρό

Τελευταία ενημέρωση: 2017-09-23, 19:33:38
Αναστάτωση σε σχολείο στον Αλμυρό

Αναστάτωση προκλήθηκε χθες το μεσημέρι σε δημοτικό σχολείο στην περιοχή του Αλμυρού, όταν μαθήτρια υπέστη επιληπτική κρίση εν ώρα μαθήματος.

Η μαθήτρια έπεσε στο έδαφος και δεν είχε επαφή με το περιβάλλον. Άμεσα εκπαιδευτικοί του σχολείου τής παρείχαν τις πρώτες βοήθειες και κάλεσαν ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ.

Όπως έγινε γνωστό, η μαθήτρια είχε υποβληθεί σε χειρουργική επέμβαση πριν την έναρξη της σχολικής χρονιάς και οι εκπαιδευτικοί ήταν ενήμεροι για την κατάσταση της υγείας του παιδιού, αλλά και για τον τρόπο αντίδρασης σε τυχόν περιστατικό μετεγχειρητικής επιληπτικής κρίσης.

Ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ παρέλαβε άμεσα τη μαθήτρια και τη μετέφερε στο νοσοκομείο συνοδεία του διευθυντή του σχολείου. Οι υπόλοιποι μαθητές, παρέμειναν με ευθύνη των εκπαιδευτικών στις αίθουσες, προκειμένου να μη δημιουργηθεί μεγαλύτερη αναστάτωση.

Το περιστατικό σημειώθηκε λίγο πριν το σχόλασμα. Στο προαύλιο εκείνη την ώρα βρίσκονταν γονείς, που περίμεναν να πάρουν τα παιδιά τους, με τη λήξη του σχολικού ωραρίου και όπως ήταν φυσικό αρκετοί ανησύχησαν.

Ε.Χ.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
4
+
3
=