ΑΛΜΥΡΟΣ

Εφυγε το καλοκαίρι ήρθαν οι καταστροφές

εφυγε-το-καλοκαίρι-ήρθαν-οι-καταστροφ-499069

Δεν πρόλαβε να τελειώσει το καλοκαίρι και τη θέση των λουομένων στην πλαζ Αλμυρού πήραν σκουπίδια, σπασμένες ομπρέλες και κατεστραμμένα αποδυτήρια…

Βανδαλισμοί στις εγκαταστάσεις που υπάρχουν στην πλαζ του Αλμυρού παρατηρήθηκαν το τελευταίο χρονικό διάστημα από ασυνείδητους που αδιαφορώντας για το φυσικό περιβάλλον κατέστρεψαν και έσπασαν ό,τι βρήκαν μπροστά τους.

Ομπρέλες ψάθινες έχουν πεταχτεί στην άμμο και αν ανέβει λιγάκι η θάλασσα δεν είναι δύσκολο από τη μια στιγμή στην άλλη το νερό να παρασύρει την ομπρέλα στην θάλασσα. Λίγο πιο δίπλα μια ομπρέλα στέκει όρθια, αλλά σκισμένη και χαλασμένη…

Οι μικροί κάδοι με τα σκουπίδια γεμάτοι… και αφού δεν αδειάζονται -ευθύνη της δημοτικής αρχής- ο κόσμος ρίχνει τα σκουπίδια έξω από το κάδο στην άμμο. Βέβαια σε αυτή την περίπτωση η ευθύνη είναι διττή, καθώς τόσο ο δήμος επιδείχνει αδιαφορία, αλλά και οι πολίτες αποτυπώνουν την αδιαφορία τους για το φυσικό περιβάλλον.

Αποδυτήρια σκισμένα στέκουν στην πλαζ. Επιτήδειοι έσκισαν τα παραβάν, καταστρέφοντας τα δύο αποδυτήρια που χρησιμοποιούσαν οι λουόμενοι στην πλαζ.

Μπορεί το καλοκαίρι λοιπόν να πέρασε και η πλαζ να είναι πλέον άδεια, ωστόσο αυτό δεν δικαιολογεί την αδιαφορία που επιδεικνύει η δημοτική αρχή, αλλά και την αδιαφορία των ίδιων των κατοίκων και επισκεπτών της περιοχής που συμβάλλουν στην καταστροφή του περιβάλλοντος της ίδιας τους της πόλης!

 

 

 

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου