Ιππική συνάντηση στην Οθρυ

Τελευταία ενημέρωση: 2017-08-29, 17:50:46
Από πρόσφατη δράση του Ιππικού Συλλόγου Βόλου
Ιππική συνάντηση στην Οθρυ

Φιλική συγκέντρωση ιππέων από όλη τη Θεσσαλία διοργανώνει στο όρος Όθρυς το ερχόμενο Σάββατο 2 Σεπτεμβρίου ο Ιππικός Σύλλογος Βόλου «Οι Κένταυροι» σε συνεργασία με τους Φίλους Ελεύθερης Ιππασίας Αλμυρού «Όθρυς». Οι διοργανωτές αναφέρουν ότι το καταπράσινο και γεμάτο έλατα όρος Όθρυς, σε απόσταση 20 χιλιομέτρων από τον Αλμυρό, βρίσκεται σε ύψος 1300 μέτρων.

Το ερχόμενο Σάββατο το μεσημέρι θα γίνει η συγκέντρωση των αλόγων στον Προφήτη Ηλία, και σύμφωνα με το πρόγραμμα όσοι επιθυμούν θα στήσουν τις σκηνές τους σε χώρο περιφραγμένο γύρω από το ξωκλήσι, κάτω από τα έλατα και τις καστανιές, όπου θα γίνει η τακτοποίηση των αλόγων.

Κατόπιν, προαιρετικά μπορεί να υπάρξει μια μικρή πορεία 6 χιλιομέτρων σε όσους θέλουν να γνωρίσουν τη γύρω περιοχή. Το βράδυ της ίδιας μέρας προγραμματίζεται διανυκτέρευση, και την Κυριακή το πρωί στις 10.00 θα ξεκινήσει πορεία 12 χιλιομέτρων με ενδιάμεση 20λεπτη στάση μέσα στο πυκνόφυτο δάσος από έλατα του όρους Όθρυς. «Όσοι είστε λάτρεις της φύσης ελάτε μαζί μας να περάσουμε ένα όμορφο διήμερο με βόλτες και πολλές αλογοσυζητήσεις. Σας περιμένουμε όλους», υπογραμμίζουν οι διοργανωτές.

Το χόρτο για τα άλογα θα το προσφέρουν δωρεάν οι Φίλοι Ελεύθερης Ιππασίας Αλμυρού «Όθρυς». Για πληροφορίες και διευκρινίσεις οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να απευθύνονται στο τηλέφωνο 6983500509, στον Κώστα Δερμούτη.

Σχόλια
Δεν υπάρχουν σχόλια γι'αυτό το άρθρο
Αποστολή σχολίου
8
+
7
=