ΑΛΜΥΡΟΣ

Στον Αλμυρό μεθαύριο ο Προκόπης Παυλόπουλος

στον-αλμυρό-μεθαύριο-ο-προκόπης-παυλό-356013

Στις εορταστικές εκδηλώσεις για την απελευθέρωση της πόλης

Στον Αλμυρό θα βρίσκεται μεθαύριο, Πέμπτη 17 Αυγούστου 2017, ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, ο οποίος αποδέχτηκε την πρόκληση της δημοτικής αρχής Αλμυρού και θα παραστεί στις εκδηλώσεις για τον εορτασμό της 136ης επετείου της απελευθέρωσης της πόλης από τον τουρκικό ζυγό.

Ο κ. Παυλόπουλος θα βρίσκεται στις 10 το πρωί στο Μητροπολιτικό Ναό Αγίου του Δημητρίου, όπου θα τελεστεί Δοξολογία και θα γίνει εκφώνηση πανηγυρικού από την εντεταλμένη σύμβουλο σε θέματα παιδείας και Πολιτισμού Μαρία Σταυραντώνη.

Στη συνέχεια, θα επισκεφτεί το χώρο του Ηρώου, όπου θα τελεστεί επιμνημόσυνη δέηση για τους πεσόντες και στις 10.40 θα καταθέσει στεφάνι.

Ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας θα παρακολουθήσει την παρέλαση τμημάτων μαθητών Πρωτοβάθμιας και Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης, καθώς παραδοσιακών συγκροτημάτων με τοπικές ενδυμασίες στη Βασιλέως Κωνσταντίνου στις 11.15 το πρωί.

Ο κ. Παυλόπουλος ακολούθως θα επισκεφτεί το δημαρχείο Αλμυρού όπου σε ειδική τελετή θα ανακηρυχθεί επίτιμος δημότης.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού θα τον ξεναγήσει ακολούθως στο Μουσείο του Αλμυρού και στο Μοναστήρι της Παναγιάς Ξενιάς και θα του παραθέσει δεξίωση στο Κουρί.

Η δημοτική αρχή Αλμυρού ενημερώνει ότι η προέλευση των επισήμων στον Μητροπολιτικό Ναό του Αγίου Δημητρίου θα γίνει έως και τις 9.20 το πρωί.

Τονίζει ότι ο δημοτικός χώρος στάθμευσης θα πρέπει να παραμείνει ελεύθερος κατά το ήμισυ, με είσοδο από τη Μυρμιδόνων, και για το χρονικό διάστημα από τις 7 το πρωί έως τις 12.30 το μεσημέρι.

Να επισημανθεί ότι η Ένωση Επαγγελματιών Αλμυρού από την πλευρά της έχει ανακοινώσει ότι τα καταστήματα θα παραμείνουν κλειστά έως τις 12 το μεσημέρι, ώστε οι επαγγελματίες να παρακολουθήσουν τις εορταστικές εκδηλώσεις.

#Tags

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου