ΑΛΜΥΡΟΣ

Δημοπρασία για την αγορά έκτασης στο Αχίλλειο

δημοπρασία-για-την-αγορά-έκτασης-στο-α-356640

Μέχρι μεθαύριο, Τετάρτη, 16 Αυγούστου 2017, μπορούν να καταθέσουν οι ενδιαφερόμενοι προσφορές για την αγορά έκτασης γης στο Αχίλλειο στην οποία προτίθεται να προχωρήσει η δημοτική αρχή Αλμυρού για την κατασκευή μονάδας επεξεργασίας λυμάτων στην Τοπική Κοινότητα Αχιλλείου.

Η προς αγορά έκταση γης (γεωτεμάχιο), στην Τ.Κ. Αχιλλείου, για την κατασκευή της Εγκατάστασης Επεξεργασίας Λυμάτων, σύμφωνα με τους όρους της διακήρυξης του δήμου Αλμυρού, θα πρέπει μεταξύ άλλων: Να βρίσκεται στην ευρύτερη περιοχή της Τ.Κ. Αχιλλείου, βορειοδυτικά του οικισμού και σε απόσταση μεγαλύτερη των 500 m και μικρότερη των 2000 m από τα θεσμοθετημένα όρια του οικισμού. Να απέχει απόσταση από ρέμα έως 200 m. και να φέρει κανονικό σχήμα χωρίς έντονες κλίσεις, ελεύθερο κτισμάτων ή άλλων εγκαταστάσεων. Να έχει έκταση από τέσσερα (4) έως δέκα (10) στρέμματα, να είναι ενιαία, με πρόσοψη σε αγροτική, δημοτική ή επαρχιακή οδό.

Για περισσότερες πληροφορίες για τη διακήρυξη της δημοπρασίας παρέχονται τις ημέρες Δευτέρα έως Παρασκευή και ώρες: 7.00 έως 15.00, από τη Δ/νση Προγραμματισμού του Δήμου Αλμυρού, Αρμόδιες: Ιωάννα Χρήστου & Αθηνά Χαλούδη, Διεύθυνση: Δημαρχείο Αλμυρού, Κεντρική Πλατεία Αλμυρού, Αλμυρός, Τηλέφωνο: 2422350223 & 2422350224.

Εγγραφείτε στο Newsletter του Ταχυδρόμου